11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDebut slab pentru slatineni

Debut slab pentru slatineni

Oltul Slatina – Moldova Noua 1-2

• Au marcat:
Pufu ’20 / Mada ’30-p, Gurici ’44

Oltul: Tomescu, Stanescu (’70, Barbu), Ciobanu, Zugravu, Stancu (’55, Pintea), Andrei, Butaru, Pufu, Voica, Uta, Palade (’75, Enaru).

Moldova Noua: Pascalau, Tigla, Agachi, Mada, Dumitru, Minciovici (’76, Mioc), Szijj, Brici, Berceanu (’62, Moder), Varga (’88, Cepoi), Gurici.

• Au arbitrat: M. Ivanescu – N. Iordache, I. Teodorescu.

• Celelalte rezultate: Oltchim Vilcea – Rarora Vilcea 0-0, Metalul Otelul Rosu – FC Senaco Novaci 0-2, Severnav Severin – Minerul Berbesti 2-1, Forestierul Stilpeni – Petrolul Ticleni 2-1, Petrolul Stoina – Dierna Orsova 5-1, Minerul Motru – Minerul Lupeni 1-0, Minerul Matasari – Building Vinju Mare aminat.

Slatinenii au inceput jocul in forta si decisi sa continue sirul victoriilor catre Divizia B, dar primele ocazii de gol au apartinut oaspetilor. Cel mai bun jucator al „minerilor“, Tigla, a avut in primele minute de joc doua ocazii rarisime, dar portarul Tomescu a fost la post. Slatinenii si-au revenit dupa primul sfert de ora si, in minutul 20, Palade l-a deschis bine pe Stanescu, acesta i-a pasat in careu lui Pufu, care a inscris cu un sut din prima. In minutul 30, Tigla a fost faultat in careu de portarul slatinenilor, iar penaltiul acordat a fost transformat cu siguranta de Mada. Cu un minut inainte de a intra la vestiare, Gurici a reusit sa inscrie pentru oaspeti, profitind de lipsa de marcaj a adversarilor sai.

In repriza secunda a tinut mortis parca sa-si faca simtita prezenta pe teren arbitrul central Marcel Ivanescu, care a fost „martor pasiv“ la multe faze discutabile si a refuzat doua penaltiuri clare pentru slatineni. Prestatia discutabila a centralului Ivanescu a marcat simbata, la Slatina, o premiera, fiind pentru prima data cind fortele de ordine au fost nevoite sa intervina pentru a proteja arbitrii de furia si dezamagirea celor aproximativ 2.500 de spectatori.

Elevii lui Gabi Mangalagiu au pierdut astfel primul joc din retur si au cedat pozitia secunda din clasamentul C5 in favoarea celor de la Petrolul Stoina (29p.).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS