12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMartin Olsen ramine antrenorul Danemarcei

Martin Olsen ramine antrenorul Danemarcei

Tehnicianul Morten Olsen doreste sa-si respecte contractul ca selectioner al reprezentativei de fotbal a Danemarcei (n.r – adversara Romaniei in preliminariile Euro-2004), el infirmind astfel zvonurile conform carora ar urma sa preia functia de antrenor al echipei VfL Wolfsburg.

„Am contract pina in anul 2006 cu Federatia Daneza de Fotbal si vreau sa-l onorez“, a anuntat Olsen zilele trecute pentru cotidianul Extra-Bladet, dezmintind astfel o informatie aparuta in publicatia Kicker, potrivit careia selectionerul Danemarcei urma sa preia functia de antrenor al formatiei Wolfsburg.

Potrivit cotidianului Extra Bladet, clubul VfL Wolfsburg, unde evolueaza si Dorinel Munteanu, i-a oferit lui Morten Olsen un contract pe o perioada de doi ani, in valoare de aproximativ 1,61 milioane de euro.

„Ma confrunt des cu diverse zvonuri si de cite ori ma aflu pe un stadion se fac speculatii in legatura cu prezenta mea acolo. Nu mai vreau sa comentez astfel de zvonuri“, a spus Olsen.

Morten Olsen a fost antrenor al echipelor Brondby, FC Kõln si Ajax Amsterdam.

Selectionata Romaniei va intilni, pe 29 martie, pe teren propriu, reprezentativa daneza, in preliminariile Campionatului European din 2004, din Portugalia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS