16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPrima infringere dupa patru egaluri

Prima infringere dupa patru egaluri

Continuind seria jocurilor amicale incheiate cu rezultate de egalitate, tirgujienii de la Pandurii au remizat marti si cu divizionara C Minerul Matasari. Scorul meciului disputat pe terenul de la Matasari a fost 1-1, echipa folosita fiind cea compusa in cea mai mare parte din juniori. Golul tirgujienilor a fost inscris de Mihai Serbanoiu, considerat de conducerea gazdelor cel mai bun jucator al meciului.

Fotbalistii antrenati de Octavian Cojocaru au pierdut ieri primul amical din acest an in fata divizionarei C Jiul Petrosani, scorul intilnirii de la Carbunesti fiind 0-2. Antrenorul secund Mihai Stelescu a spus ca fotbalistii tirgujieni au fost incomodati de terenul devenit impracticabil din cauza vremii foarte reci. Primul unsprezece trimis in teren de antrenorii echipei tirgujiene i-a inclus pe : Balaet, Amzucu, Nicola, Trofin, Braia, Stirc, Radoi, Arcanu, Iulian Stefan, Adi Popescu si Vintilescu. Au mai intrat in teren: Lepadat, Serbanoiu si Litoiu.

Astazi, tot de la ora 12.00, cea de-a doua echipa in care vor mai evolua si citiva dintre fotbalistii care au jucat cu Jiul va intilni la Carbunesti pe Dierna Orsova, meciul fiind cel de-al treilea din aceasta saptamina. Urmatorul joc amical pentru Pandurii va fi cel de simbata, cu Universitatea, fiind posibil ca acesta sa se dispute in nocturna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS