11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDanut Pascu ramine antrenor secund

Danut Pascu ramine antrenor secund

Consiliul Director al Federatiei Romane de Volei (FRV) a decis, la propunerea Colegiului Antrenorilor, sa schimbe colectivul tehnic al echipei masculine de seniori. De pregatirea echipei nationale de volei se va ocupa Marian Constantin, de 38 de ani, care in prezent pregateste formatia RATB Petrom Bucuresti, si care il inlocuieste pe tehnicianul Nicu Pop, care are 51 de ani. Andrei Constantinescu, purtatorul de cuvint al FRV, a precizat ca motivul acestei decizii a fost intinerirea colectivului tehnic. Danut Pascu, antrenorul echipei de volei masculin din Banie, il va ajuta, din postura de antrenor secund, pe Marian Constantin, impreuna cu Aurel Dragan, numit consilier. Metodistul lotului va fi Dan Lazarescu.

Echipa nationala de cadeti va fi antrenata de Sorin Dragne, ajutat de Viorel Cret, dar si de fostul tehnician al acestui lot, Marian Boldisteanu, care va ocupa functia de consilier. Noul colectiv al lotului de junioare este format din Radu Adrian si Nicoleta Patrascu. Radu Adrian il inlocuieste pe Mugur Niculescu. Consiliul Director al FRV a decis sa se formeze un lot de sperante, din care vor face parte jucatori nascuti in anul 1987, si care va fi condus de Ovidiu Macarie.

Andrei Constantinescu a mai spus ca membrii Consiliului Director au decis ca antrenorii nationalelor de seniori sa nu mai pregateasca nici o echipa de club pe perioada mandatului lor, salariul lor urmind sa fie platit de catre Federatia Romana de Volei. Marian Constantin va ramine antrenor al echipei RATB Petrom Bucuresti, pina la incheierea campionatului, pe 27 aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS