3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAgassi, la al 56-lea titlu din cariera

Agassi, la al 56-lea titlu din cariera

Nimeni nu l-a invins inca pe Andre Agassi in acest an. Si cu atit mai putin Davide Sanguinetti, care s-a inclinat cu 3-6, 1-6, in fata americanului, in finala Siebel Open, de la San Jose. La 32 de ani, Agassi devine, pentru a cincea oara in cariera, campion al turneului californian. Dupa ce a pierdut primele doua ghemuri ale meciului, Agassi si-a intrat in mina si i-a mai lasat italianului un singur ghem pina la sfirsitul primului set. In setul secund, Agassi a cistigat rapid trei ghemuri inainte ca Sanguinetti sa-si fructifice serviciul, dupa care nu a mai lasat nimic pina la final.

„Pentru mine, sentimentul este din ce in ce mai placut. Fiecare titlu aici a fost mereu mai special. Vreau sa devin jucatorul care a cistigat de cele mai multe ori acest turneu“, a spus americanul.

Agassi a cistigat turneul de la San Jose de cinci ori (1990, 1993, 1995, 1998 si 2003), egalind performanta lui John McEnroe. Meciul cu Sanguinetti a fost a 12-a victorie consecutiva a lui Agassi in acest an, iar titlul de la San Jose, al 56-lea al carierei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS