14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Din nou acasa

Dupa finala turneului „Norcia Winter Cup“, oltenii si-au facut bagajele si au plecat, in doua transe, spre Craiova. Simbata, cu autocarul, a plecat delegatia celor tineri, impreuna cu Sorin Cirtu si restul staff-ului, iar ieri, la prinz, cu avionul, restul oltenilor. Cirtu et comp, dupa o noapte petrecuta in Ungaria, au sosit aseara in Craiova, avind in bagaje si trofeul cucerit in Italia. Plecati cu avionul din Roma la ora 13.00, oltenii lui Silviu Lung au ajuns ieri dupa-amiaza pe Otopeni, unde au fost asteptati de un microbuz si adusi aseara in Banie.

Astazi, firesc, este zi libera, dar de miine, pregatirile se reiau in Lunca Jiului. Cirtu i-a chemat pe jucatori la cantonamentul din Lunca Jiului astazi, la prinz.

A ramas in Italia argentinianul Diego Ruiz, el asteptind sa primeasca viza de Romania. Universitatea a facut demersurile necesare pentru ca argentinianul sa obtina viza, Ruiz fiind insotit in Italia de impresarul sau, Babagallo. In privinta viitorului sau, oficialii olteni au evitat subiectul, declarindu-ne ca dupa venirea sa la Craiova decizia va apartine conducerii tehnice. Conform altor informatii, s-ar parea ca argentinianul a acceptat ca in primul an sa primeasca doar 300 de dolari pe luna, evoluind, pentru inceput, la echipa de tineret. Daca va da satisfactie, urmeaza sa semneze un contract.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS