8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVedetele romane au fost tratate cu spatele de olteni

Vedetele romane au fost tratate cu spatele de olteni

Miercuri seară ne-am convins că fotbaliştii din lotul Universităţii au o mentalitate de jucători adevăraţi. Dar, de jucători de… rummy.

Ei se aflau in holul hotelului „Poledrini“, un stabiliment interesant, care sperăm să nu cadă pe echipă pină pe 16 şi, la un moment dat, a inceput transmiterea in direct a derbiului roman Lazio – AS Roma.

In timp ce lui Cirţu i s-au lipit ochii de televizor, visind ca Luţu să dribleze ca Totti, iar Verdeş să lovească mingea ca Lopez, fotbaliştii Craiovei stăteau cam cu spatele la meci, tratind cu inverşunare nişte faze pe tablele de rummy.

Observind cum işi confirmă elevii săi dragostea pentru fotbal, Cirţu nu a rezistat in faţa televizorului din hol decit o repriză. Pe a doua a fugit să o vadă in cameră şi, in viteză, i-a privit cu milă pe actualii jucători ai Universităţii.

Explicaţia i-am cerut-o ieri dimineaţă: „Dacă joci in Romania şi ai norocul să dai peste Lazio-Roma la televizor, nu trebuie să iţi spună antrenorul să te uiţi la meci. Am plecat in cameră ca să nu dau cu ciţiva de pereţi. Oricum, după ce se «dezlipeau» de acolo, tot la rummy s-ar fi intors. Şi nici măcar nu mă intrebară cu cit s-a terminat meciul!“, a spus antrenorul Universităţii 2003, Sorin Cirţu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS