10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOrganizarea meciului dintre Doroftei si Callist va fi licitata

Organizarea meciului dintre Doroftei si Callist va fi licitata

Organizarea meciului dintre pugilistul roman Leonard Doroftei si panamezul Miguel Callist, contind pentru titlul mondial la categoria semiusoara, versiunea WBA, va fi scoasa la licitatie, a anuntat presedintele Comitetului Campionatelor Mondiale din cadrul WBA, Renzo Bagnariol. Conform lui Renzo Bagnariol, licitatia pentru organizarea acestei lupte va avea loc pe 14 februarie, la Miami sau la Las Vegas. Licitatia, la care pot participa toti promotorii recunoscuti de WBA, va porni de la 150.000 de dolari. Cistigatorul licitatiei va trebui ca in termen de 15 zile sa anunte oficial data si locul de desfasurare a meciului.

Initial, partida dintre Doroftei si Callist fusese programata pe 7 martie, la Montreal, dar, in urma organizarii licitatiei, data si locul ar putea fi schimbate. „Nu este corect ca Miguel Callist sa mai astepte. Reprezentantii lui Doroftei au intirziat prea mult, negociind un meci de unificare a titlurilor cu Floyd Mayweather, care nu s-a concretizat“, a spus Renzo Bagnariol. Campionul versiunii WBC, Floyd Mayweather Jr., va boxa cu fostul detinator al titlului WBA argentinianul Raul „Pepe“ Balbi, cel mai probabil pe 12 aprilie. Acest meci va fi transmis de HBO, post de televiziune care nu s-a aratat interesat de o intilnire dintre Doroftei si Mayweather, pentru unificarea titlurilor mondiale.

In prezent, Miguel Callist se pregateste in SUA, alaturi de antrenorul sau Rigoberto Garibaldi, in timp ce Leonard Doroftei se afla la Montreal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS