10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHirsu nu poate pleca la Minerul Motru

Hirsu nu poate pleca la Minerul Motru

Chiar dacă şi-a efectuat pregătirea de iarnă cu Minerul Motru, portarul echipei Pandurii, Dorin Hirsu, nu poate pleca la divizionara C antrenată de Gabriel Zahiu. Prezent ieri la Tirgu Jiu pentru a-şi rezolva problemele in vederea transferului sau imprumutului la Minerul Motru, Hirsu a aflat că nu poate părăsi echipa tirgujiană.

Portarul, care a fost suspendat de conducerea clubului pentru tot returul campionatului, a spus că nu este de acord cu decizia luată şi a apelat la ajutorul directorului general al CNLO, Ion Vulpe, fostul preşedinte al echipei gorjene şi cel care l-a adus pe portarul din Sadu la Pandurii. Hirsu a spus că nu şi-a mai primit salariul de trei luni şi că aşteaptă o decizie a conducerii in ceea ce-l priveşte. Referitor la declaraţia preşedintelui Nicolae Popescu, cum că el ar fi lipsit de la antrenamente inaintea plecării in cantonament, Dorin Hirsu a susţinut că este vorba de o dezinformare, pentru că nu a lipsit decit două zile şi a fost invoit de antrenorul Octavian Cojocaru. Decizia conducerii in ceea ce-l priveşte este in continuare suspendarea, fără plata drepturilor salariale, pe o perioadă nelimitată.

Deoarece pe lista de rezerve este un singur junior pentru postul de portar, care nu a apărat pină acum in nici un joc de Divizia B, conducătorii de la Pandurii nu-şi pot permite să renunţe la cel mai bun goal-keeper al seriei. Pentru că este greu de crezut că portarul care era dorit in vara trecută de Universitatea Craiova nu mai are acum valoare nici pentru Divizia B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS