17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdi Ilie are din nou probleme medicale

Adi Ilie are din nou probleme medicale

Cotidianul iberic El Correo a informat in ediţia sa de ieri că medicii clubului Deportivo Alaves i-au recomandat atacantului craiovean Adrian Ilie să se odihnească citeva zile in urma accidentării suferite duminică, in partida cu Rayo Vallecano. Jucătorul oltean este incert pentru meciul cu Racing Santander, care se va disputa la sfirşitul acestei săptămini, şi ar putea absenta de la partida cu selecţionata Slovaciei, pe care reprezentativa de fotbal a Romaniei o va susţine pe 12 februarie, in cadrul turneului din Cipru.

„Problemele medicale ale lui Adrian Ilie au devenit, in ultimele săptămini, una dintre preocupările principale ale conducerii clubului Alaves. Jucătorul roman a fost schimbat in pauza meciului cu Rayo Vallecano, din etapa a 20-a a campionatului Spaniei, iar medicii nu-şi ascund ingrijorarea faţă de accidentarea suferită de atacantul roman“, a scris El Correo.

Potrivit publicaţiei citate, Adrian Ilie suferă de o suprasolicitare a muşchilor aductori de la piciorul drept şi de o „tendinită care nu cedează deloc“, probleme care au generat absenţa acestuia in ultimele meciuri. Medicii au decis că Ilie trebuie să ia o pauză de citeva zile, pentru a se urmări evoluţia accidentarii, jucătorul roman fiind supus unui nou tratament in vederea recuperării totale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS