8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRoddick si Safin nu vor juca in Cupa Davis

Roddick si Safin nu vor juca in Cupa Davis

Tenismenul american Andy Roddick, semifinalist la Australian Open, nu va face parte din echipa Statelor Unite care va intilni, in perioada 7-9 februarie, selectionata Croatiei, in primul tur al Cupei Davis, din cauza unei accidentari la incheietura miinii. Capitanul echipei americane de Cupa Davis, Patrick McEnroe, i-a convocat pentru aceasta intilnire pe jucatorii James Blake, sfertfinalist la Australian Open, Mardy Fish, Taylor Dent si Robby Ginepri.

„Andy Roddick sufera de o forma severa de tendinita la incheietura miinii drepte. I s-a recomandat sa nu atinga racheta de tenis timp de doua saptamini. Nu ar fi fost pregatit pentru jocul din Croatia“, a precizat McEnroe.

Tot din cauza unei accidentari la incheietura, jucatorul Marat Safin nu va putea evolua in echipa de Cupa Davis a Rusiei, care va intilni, intre 7 si 9 februarie, la Ostrava, selectionata Cehiei, in primul tur al competitiei. Safin, care nu este complet refacut in urma acestei accidentari, va fi inlocuit de Igor Andreiev, care are numai 19 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS