12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBilete de intrare la competitiile din Sala Sporturilor

Bilete de intrare la competitiile din Sala Sporturilor

Consiliul Local Tirgu Jiu a aprobat in ultima sedinta pretul biletelor de intrare la manifestarile cultural-sportive care au loc in Sala Sporturilor. Acesta va fi de 10.000 de lei, tiparirea biletelor revenind in sarcina Directiei Publice si de Patrimoniu. Diversele competitii sportive care nu au ca organizator federatii de specialitate sau ministerul de resort, genereaza posibilitatea incasarii unor venituri pe bilete de intrare.

In opinia conducerii Directiei Publice si de Patrimoniu, care a propus instituirea biletelor de intrare, incasarile respective ar degreva primaria de cheltuielile cu intretinerea si functionarea bazei sportive. Cheltuielile in cauza se ridica lunar la peste 190 de milioane de lei, dintre care 80 de milioane reprezinta incalzirea si iluminatul, iar alte 80 de milioane- salariile personalului care deserveste complexul.

Bilete de intrare au fost deja puse in vinzare la turneul de handbal Cupa Lignitul, care a atras peste 1.000 de spectatori la anumite jocuri. Directia Publica si de Patrimoniu a propus vinzarea biletelor de intrare la toate turneele de fotbal in sala, manifestari care atrag un numar mare de spectatori. La faza judeteana a campionatului national de fotbal in sala, majoritatea partidelor care au avut loc pe durata a trei zile s-au desfasurat in prezenta unui numar record de spectatori. Seful complexului sportiv, Dumitru Viezure, a hotarit ca toate jocurile de fotbal in sala care se desfasoara sa se taxeze cu cite 500.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS