11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport12 jucatori ajung duminica in Italia cu avionul

12 jucatori ajung duminica in Italia cu avionul

Oltenii nu au mai plecat ieri din Banie pentru ca s-a renuntat la amicalul cu CSM Resita

Inca de miercuri, Sorin Cirtu a afirmat ca nu exclude posibilitatea sa renunte la amicalul cu CSM Resita care fusese programat pentru astazi. Si, cum timpul s-a inrautatit, iar terenurile din Valea Domanului devenisera impracticabile, conducerea craioveana a decis ieri sa mai intirzie plecarea din Banie.

Dupa antrenamentul desfasurat ieri la prinz, Cirtu si-a dat insa seama ca drumurile ar putea deveni dificile si, pentru a-si feri macar titularii de eventuale blocaje, s-a dus glont la Dinel Staicu cu rugamintea ca macar 12 jucator, plus antrenorul Silviu Lung, sa fie trimisi in Italia cu avionul.

Restul jucatorilor si oficialilor craioveni ar urma sa se imbarce astazi in autocar si sa se opreasca deseara la Arad. Miine dimineata se intra in Ungaria, iar pe drumul spre Norcia, oltenii ii au parteneri de drum pe fotbalistii de la UTA.

Ieri, conducerea a facut eforturi sa gaseasca bilete de avion pentru minilotul de 13 oameni, prin agentia sorei lui Becali, VAVIS. Duminica la ora 9.00, cei 13 olteni vor pleca spre Italia. Adnan Guso si Mariko Daouda vor zbura probabil luni spre Italia, daca vizele CONI vor fi gata pina poimiine. Ieri, obligat deci sa mai stea inca 24 de ore in Banie, Sorin Cirtu a condus un antrenament usor, iar in aceasta dimineata ar putea renunta la sedinta de pregatire preconizata, pentru a pleca mai devreme din Banie cu autocarul. Dintre fotbalisti, ar urma sa se deplaseze cu autocarul I. Stancu, Miclea, Ibric, Plesan, Vigariu, McBreen si Stoianov.

Cei 14 jucatori „destinati“ calatoriei aeriene (Urai, Craciunescu, Dunareanu, Bundea, Rada, Papura, Mirea, Badea, Calin, Lutu, Sava, Verdes plus Guso si Daouda) se vor antrena pina la plecare cu Silviu Lung. Sorin Cirtu nu si-a ascuns dezamagirea vizavi de absenta din delegatie a talentatului atacant congolez, Tresor Ewango, dar inca spera ca acesta sa ajunga la Norcia chiar in timpul turneului. Altfel, atacantul argentinian Javier Rocha se afla deja in Italia, urmind ca si alti „stranieri“ sa fie testati la Norcia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS