12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe pregateste o migratie catre Minerul Motru

Se pregateste o migratie catre Minerul Motru

Programul de pregatire al echipei de fotbal Pandurii include in aceasta iarna si un cantonament de zece zile in statiunea Baile Felix. Dupa reunirea de ieri a lotului, jumatate dintre fotbalisti s-au pregatit in aer liber, ceilalti fiind programati la vizita medicala, care va continua si pe parcursul urmatoarelor zile. Pregatirea se va efectua in aceasta saptamina in localitate, urmind ca lunea viitoarea antrenorii Octavian Cojocaru si Mihai Stelescu sa se deplaseze cu lotul la Baile Felix.

In ceea ce priveste lotul, purtatorul de cuvint de la Pandurii, Ion Poenaru, a spus ca deocamdata nu s-a pus problema ca o parte dintre jucatori sa paraseasca echipa. Directorul executiv clubului a adaugat ca numele jucatorilor Hirsu, Amzucu, Nicolaescu si Cristi Popescu nu se afla pe „lista neagra“ si ca acestia se vor pregati in continuare cu Pandurii. Cu toate acestea, mai multi conducatori ai echipei, printre care si presedintele Nicolae Popescu, sustin ca in retur la Pandurii vor fi folositi cu prioritate tinerii, situatia veteranilor nefiind inca stabilita.

Nici jucatorii aflati in aceasta situatie nu stiu care le este soarta, dar au spus ca n-au fost anuntati deocamdata de conducere ca nu mai fac parte din lot. Mai multi fotbalisti au declarat ca nu sunt multumiti de atmosfera de la echipa si nu vor sa mai joace aici. Indiferent daca se va renunta sau nu la serviciile lor, ei spun ca vor pleca la Minerul Motru pentru a lucra cu fostul lor antrenor, Zahiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS