21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportReunire cu nabadai

Reunire cu nabadai

Astazi, la ora 12.00, jucatorii Universitatii se vor reuni la cantonamentul din Lunca Jiului pentru a incepe pregatirea returului. In lipsa lui Sorin Cirtu, care va participa in Capitala la o consfatuire a antrenorilor, echipa va fi asteptata de trioul Irimescu-Lung-Ciurea.

Deocamdata, nu se anunta noutati de senzatie, doar Zeno Bundea fiind dat ca sigur in lot. Bundea era asteptat aseara in Banie, iar pe aceeasi filiera ni s-a propus si portarul Bratu. In privinta lui Bratu, unii conducatori ar fi strimbat din nas, dar au lasat sa se inteleaga ca nu ar fi exclus ca la pregatiri sa apara un goal-keeper din spatiul ex-iugoslav, adus de impresarul ivorianului Mariko Daouda.

Cum Staicu intirzie deocamdata sa opereze vreun transfer de pe lista pe care tocmai el i-a cerut-o lui Cirtu la sfirsitul anului trecut, lumea asteapta mai degraba sa vada cu ce vor poposi in Banie impresarii care s-au laudat ca vor aduce stranieri unul si unul.

Pina cind Staicu se va decide daca e alba sau neagra, deci pina ne va lamuri daca are sau nu bani pentru citeva transferuri de marca, antrenorii Universitatii s-au decis sa arunce la cos o alta lista, cea a disponibilizatilor. Astfel, in Lunca sint asteptati astazi cam toti jucatorii care au incheiat returul, cu exceptia portarului Stelian Banica si a fundasului Gabi Vochin.

Uitindu-se lung dupa fotbalistii promisi de conducere, Cirtu intentioneaza ca, deocamdata, sa organizeze rapid citeva jocuri scoala, doar-doar o mai ghici vreun jucator mai acatarii dintre cei care, in mod sigur, vor veni sa dea probe pe aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS