24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJardel a fost consultat de un psihiatru

Jardel a fost consultat de un psihiatru

Atacantul echipei Sporting Lisabona, brazilianul Mario Jardel, a fost consultat, in cantonamentul de la Academia de Alcochete, de unul dintre cei mai cunoscuti psihiatri portughezi, Daniel Sampaio. Fotbalistul antrenat de Ladislau Bölöni a fost supus unui control psihologic complet, pe parcursul a doua ore. Daniel Sampaio, director al sectiei de psihiatrie de la Spitalul Santa Maria din Lisabona, a fost insotit de medicul echipei lusitane, Gomes Pereira.

„Jardel urmeaza un program special de recuperare si a lucrat foarte bine alaturi de Ladislau Bölöni si de echipa medicala. Pot sa precizez ca Jardel nu sufera de nici o afectiune fizica si in curind va putea reveni pe terenul de joc“, a spus Pereira. Medicul Pereira a precizat ca Jardel ar putea fi recuperat pina simbata, cind este programat, la Lisabona, meciul cu FC Porto, din cadrul etapei a 17-a a campionatului portughez.

Pe de alta parte, atacantul roman Marius Niculae a fost supus unui control cu raze X pentru a se verifica starea fracturii suferite la un deget de la piciorul drept. Niculae s-a accidentat pe 10 decembrie, in timpul unui antrenament, si nu va evolua in meciul cu formatia FC Porto. Presa portugheza a mentionat ca atacantul roman si-ar putea relua antrenamentele saptamina viitoare.

Altfel, presedintele Consiliului de Administratie al clubului lusitan, Miguel Ribeiro Teles, a apreciat ca Bölöni este „omul potrivit la locul potrivit“. „Sintem mindri de alegerea facuta atunci cind l-am numit antrenor pe Bölöni. Nu avem nici o indoiala ca am facut alegerea potrivita. Actuala conducere l-a ales pe Bölöni si nu am nici o indoiala ca este vorba de omul potrivit la locul potrivit“, a spus Teles, care a mentionat ca nu se pune problema inlocuirii tehnicianului roman in viitorul apropiat. Ladislau Bölöni a fost numit antrenor al echipei Sporting Lisabona pe 19 iunie 2001. In prezent, Sporting ocupa locul trei, avind 31 de puncte, dupa 16 etape.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS