21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGata cu circul, cine aduce si jucatori?

Gata cu circul, cine aduce si jucatori?

Daca Dinel Staicu spune ca s-a achitat de obligatii fata de antrenorul Sorin Cirtu, echipa inca mai asteapta ca patronul sa o trateze serios. Concret, cei 500.000 de dolari pe care Staicu s-a laudat ca ii va investi in jucatori nu au iesit inca pe piata, asa ca Sorin Cirtu a constatat ca, cel putin deocamdata, Universitatea s-a intarit doar cu… vicepresedintele Petre Deselnicu. Care nici el nu este de fapt o noutate, i s-a schimbat doar „ecusonul“.

Fidel aceluiasi registru vechi, Staicu s-a laudat la sfirsitul anului trecut cu fel de fel de achizitii spectaculoase – ba a si plusat, aburindu-ne ca va cumpara inca o echipa, pe FC National! – dar mai nimic nu s-a concretizat pina acum, aspect care, ca sa fim cinstiti, nu ne-a surprins.

Desi nu mai poate fi considerat chiar un novice in fotbal, Dinel nu a invatat totusi sa nu se mai laude ca este bogat. Si asta tocmai in perioada de transferari, cind toti smecherii adevarati din conducerea cluburilor prefera sa se plinga ca n-au un ban in buzunare…

Iesind in fata nefortat de nimeni si batind toba ca are bani cu galeata, Staicu a fost probabil surprins cind la tratativele pentru eventualele achizitii i s-au cerut sume exorbitante. Reclama proasta si-o facuse insa singur si nimeni nu-i va mai livra acum jucatori ieftini din moment ce insusi patronul s-a laudat ca Universitatea se scalda in parale.

La rindul sau, Cirtu se intreaba probabil daca printre obligatiile unui patron nu figureaza si aceea de a-i asigura antrenorului un lot cit mai apropiat de cerintele acestuia. Pe de alta parte, daca nu l-au strunit cind trebuia pe Dinel, Cirtu si consilierul Costel Mitrita, mult mai priceputi decit patronul si la partea nevazuta a fotbalului, va trebui probabil sa se implice ei in niste negocieri urgente, nu de alta, dar pregatirile incep miine si singura noutate certa de la Universitatea este aceea ca lotul este cel vechi…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS