17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDaca PSD nu e, nimic nu e!

Daca PSD nu e, nimic nu e!

Lui Relu Stefanoiu i-au mai ramas bani doar de sireturi dupa ce a cumparat ghetele lui Gica Popescu

Controversatul om de afaceri Relu Stefanoiu a cistigat la licitatie ghetele de fotbal ale lui Gica Popescu, oferind 205 milioane de lei. Este vorba de ghetele cu care Gica Popescu a inscris ultimul gol, din lovitura de la 11 metri, cistigind astfel Cupa UEFA.

Gestul lui Relu Stefanoiu a fost facut doar din grandomanie. De altfel, acesta, in mai toata presa, a declarat ca a oferit o suma insignifianta (cuvint pe care, cu siguranta nici nu-l poate pronunta) pentru el. Cunoscut om de casa al presedintelui Mischie, Stefanoiu a facut destule afaceri controversate in urma cu citiva ani. De cind premierul a inceput sa se zburleasca la baroni, Stefanoiu a fost abandonat. In prezent, saracia ii sufla prin buzunare. De altfel, acesta a spus ca vrea sa promoveze

in Divizia B cu echipa Senaco Novaci, insa nu mai tirziu de anul trecut, ghiortaitul matelor l-au facut sa-si vinda pina si locul din Divizia C. Inainte de inceperea campionatului, Relu Stefanoiu strinsese zece milioane (ce suma!) cu care a incercat sa cumpere locul echipei Juventus Press din Divizia D Gorj. Doar retragerea nou-promovatei Mecanica Motru din Divizia C a facut ca echipa lui Stefanoiu sa ajunga acum sa se zbata in a doua jumatate a clasamentului.

Badaranismul omului coborit de la munte este cunoscut printre cei care au avut de-a face cu el. Mai toti antrenorii care au trecut pe la Novaci erau injurati si batjocoriti de parca ar fi fost taietori de lemne la gaterul lui Relu Stefanoiu. Acest om al padurilor declara ca jucatorul cel mai bun al sau este, in prezent, Dorian Gugu. Este adevarat ca Dorian, atita timp cit a evoluat la Senaco, a fost de departe cel mai bun jucator. Gugu ar fi o solutie buna si pentru Pandurii, dar cine are nevoie de antrenori care au jucat fotbal si care au invatat sa antreneze. Noua ne trebuie mineri precum Cojocaru. Cind Stefanoiu a declarat ca Gugu evolueaza la echipa lui, probabil ca era beat sau nu s-a mai trezit din betie cu mult inainte de terminarea campionatului, cind Dorian a ajuns la concluzia ca ar fi bine sa-l paraseasca pe taietorul de lemne.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS