5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa Como a fost aspru sanctionata

Echipa Como a fost aspru sanctionata

Comisia de Disciplina a Federatiei Italiene de Fotbal a decis ca echipa Como sa piarda la „masa verde“ meciul cu Udinese si stadionul acestei grupari sa fie suspendat patru etape, ca urmare a incidentelor care au avut loc saptamina trecuta, in timpul partidei dintre cele doua formatii. Partida Como-Udinese (care trebuia sa se dispute pe 28 noiembrie, in etapa a 12-a a campionatului Italiei, dar a fost aminata din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile) a fost intrerupta miercurea trecuta in minutul 81, deoarece spectatorii au aruncat cu obiecte in teren.

Comisia de disciplina a decis ca echipa Como sa piarda meciul cu scorul de 0-2, dupa ce intilnirea de miercuri a fost intrerupta cind scorul era de 1-0 pentru echipa oaspete. Suspendarea stadionului va fi aplicata, dupa vacanta de iarna, incepind cu meciul cu Atalanta Bergamo, din cadrul etapei a 16-a a campionatului italian. Partida respectiva trebuie sa se dispute pe un teren neutru, situat la peste 300 kilometri de Como.

Incidentele au izbucnit in minutul 67, cind arbitrul central a acordat cel de-al treilea penalti in favoarea formatiei Udinese. Citiva suporteri au incercat sa patrunda pe teren, insa nu au reusit, astfel ca ei au impiedicat reluarea partidei, aruncind cu diverse obiecte pe teren. Arbitrul a decis sa intrerupa meciul, deoarece vizibilitatea devenise foarte redusa din cauza petardelor aruncate. Cel de-al treilea penalti nu a mai fost executat, dupa ce celelalte doua fusesera ratate de jucatorii echipei Udinese.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS