29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinel Staicu a primit cadou sapte jucatori

Dinel Staicu a primit cadou sapte jucatori

Simbata dimineata, in fata bradului din curtea sediului clubului Universitatea, Mos Craciun si doi fosti internationali, Pavel Badea si Corneliu Papura, au impartit pungi cu cadouri. Premiatii au fost jucatorii care activeaza la centrul de copii si juniori ai clubului, insotiti de antrenorii respectivi.

Patronul Dinel Staicu n-a fost zarit la festivitate, el fiind plecat in tara dupa achizitii de jucatori (sau cel putin asa se spune). In schimb, au onorat festivitatea antrenorii Cirtu, Irimescu, vicepresedintele Deselnicu, ex-directorul executiv Constantin Mitrita. Un cor al Facultatii de Teologie din Craiova le-a cintat colinde de Sarbatori. De pe margine, un antrenor mucalit zicea: „Frumos, dar parca era bine sa fim «alintati» si cu ceva verzisori…“

Ieri, Mos Craciun a vizitat din nou bradul din curtea clubului, in care a agatat pozele a sapte fotbalisti, precum si pe cea a patronului Dinel Staicu. „Impresarul“ Mos Craciun i-a transferat in brad pe Njock, Craciunescu, Paduret, Frasineanu, Bogdan Vintila, Gigel Coman si Dinita, acesta din urma fiind poreclit de suporteri Hasan dupa ce a declarat ca vrea sa joace in campionatul Turciei. Mosul a agatat poza lui Dinel Staicu aproape in virful pomului si a scris pe ea „Dinel Staicu – patronul echipei fantastice“. Cum patronul Universitatii a spus ca „importante sint primele trei etape, pe care trebuie sa le cistigam“, Mos Craciun s-a gindit sa-i indeplineasca dorinta si i-a scris pe un carton rezultatele primelor partide din retur: „Astra – Universitatea 0-3, Universitatea – FCM Bacau 5-1, Steaua – Universitatea 0-2“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS