12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu poate sa-si aleaga viitoarea echipa

Chivu poate sa-si aleaga viitoarea echipa

Avind permisiunea diriguitorilor clubului Ajax Amsterdam, fostul jucator al Universitatii Craiova, Cristi Chivu, va decide singur daca din sezonul viitor va ramine la gruparea olandeza sau se va transfera la o alta formatie. „Fotbalistii sint persoane, nu sclavi, astfel ca nu vom tine pe nimeni la noi impotriva vointei sale. Cristian este un mare jucator, foarte important pentru noi in aceste momente, insa, daca el doreste sa aiba alte experiente, in Italia, Spania sau Anglia, atunci nu ne vom opune. Contractul cu gruparea Ajax se incheie in anul 2006 si am fi incintati sa continue la Amsterdam, insa, repet, decizia o va lua Chivu atunci cind se va incheia sezonul. Daca vrea sa plece nu ii vom face probleme. Vom negocia cu gruparile interesate de el“, a spus presedintele clubului Ajax Amsterdam, Michael van Praag.

Oficialul clubului olandez a recunoscut ca Real Madrid nu este singurul club care s-a interesat de Chivu, existind oferte pentru fundasul roman si de la echipe italiene si engleze. „Au existat multe echipe care s-au interesat de Chivu si de alti tineri talentati printre care Ibrahimovici, Van der Vaart, Van der Meyde sau Mido. Oricum, trebuie sa asteptam sfirsitul sezonului“, a spus van Praag, care a infirmat zvonurile potrivit carora s-ar fi intilnit cu directorul sportiv al gruparii Real Madrid, Jorge Valdano, pentru a discuta despre transferul lui Chivu.

Conform agentiei Mediafax, Chivu va primi titlul de cel mai bun fotbalist roman in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, festivitate care se va desfasura astazi, de la ora 17.30, la sala „Ion Luca Caragiale“ a Teatrului National din Bucuresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS