9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGilortul s-ar putea retrage din campionat

Gilortul s-ar putea retrage din campionat

Gilortul – „U“ Cluj
• Stadion „Gilortul“, simbata, ora 11.00.
• Formatii probabile:
Gilortul: Munteanu – Belu, Bujor, Ardeoiu, Tudorache – Velea, Iordache, Gaman, Cotet – Sporis, C. Luta. Antrenor: M. Stelescu.
„U“ Cluj: Piglisan – Abrudan, Musca, Szilagy – Turbutan, Giurgiu, Astilean, Pacurar, Purcar – Hirit, Codreanu. Antrenor: D. Anca.
• Vor arbitra: I. Biro (Medias) – L. Szanto (Tirgu Mures), E. Pirvulescu (Medias).

Aflata intr-o situatie critica in ceea ce priveste locul din clasament si lotul de jucatori, echipa din Carbunesti are astazi o ultima sansa de a mai spera sa evolueze in Divizia B. Antrenorul Mihai Stelescu a spus ca, daca nu obtine o victorie in meciul cu Universitatea Cluj, echipa sa nu mai are nici o posibilitate de a evita retrogradarea.

Tehnicianul considera ca echipa va trebui refacuta chiar daca va trece cu bine peste acest meci, pentru ca lotul actual nu permite, numeric, nici o evolutie satisfacatoare in Divizia C. Conducerea gruparii gorjene nu exclude nici varianta retragerii din campionat in cazul unei infringeri in meciul de astazi.

In conditiile in care jucatorii accidentati nu s-au refacut pina la acest joc, Mihai Stelescu va apela din nou la juniorii echipei carbunestene, acestia fiind deocamdata singura solutie de completare a lotului. In jocul cu Universitatea, nu vor putea evolua Vasile Luta, Canavoiu, Brotea si Croitoru, cu totii accidentati sau aflati sub supraveghere medicala pentru accidentari mai vechi. In ceea ce-l priveste pe Ovidiu Aninis, antrenorul spune ca acesta nu a mai revenit la antrenamente dupa ce a „dezertat“ la meciul cu Extensiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS