5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv intilneste echipa a doua a Universitatii

Extensiv intilneste echipa a doua a Universitatii

Ramasi fara adversar in aceasta etapa de campionat, deoarece UMT Timisoara a fost retrogradata in Divizia C, jucatorii de la FC Extensiv vor primi astazi vizita rezervelor de la Universitatea. Partida amicala va incepe la ora 11.00, se va disputa pe „Extensiv Parc“ si va fi condusa la centru de O. Costesin.

Mai mult ca sigur, divizionarii nostri B vor miza in acest meci pe formula de baza, cu Stoianov, Ghindeanu, Ciuca, Vancea, Cristescu, Malaele si Scarlat printre titulari, obiectivul corpului tehnic fiind sa tina echipa „in priza“ si sa pregateasca perfect deplasarea de simbata viitoare de la Cimpia Turzii.

La rindul lor, jucatorii Universitatii care vor veni in Parc vor fi urmariti de Sorin Cirtu, iar echipa alb-albastra va fi de fapt un „hibrid“ intre rezervele de la seniori – Leandro, Ursu, Mirea, Clitnovich, Dragomir – si citeva mari sperante de la juniori, printre care Moti si Dananae.

Oricum, Cirtu va fi cu ochii si pe citiva jucatori ai Extensivului despre care s-a scris ca, in iarna, au mari sanse sa ajunga la Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS