9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCirtule, lasa-i cu ochii in reflectoare!

Cirtule, lasa-i cu ochii in reflectoare!

• Sava a facut entorsa ieri-dimineata si va fi menajat in meciul de astazi • El nu a participat nici la prezentarea de aseara a echipei

„U“ Craiova – Ceahlaul
• Stadion „Ion Oblemenco“, simbata, ora 17.00.
• Echipe probabile:
„U“ Craiova: Agachi – Daouda, Papura, Rada – Miclea, Calin, Badea, Plesan, Ciocoi – Lutu, Vladoiu. Antrenor: S. Cirtu.
Ceahlaul: Lefter – Purica, Brujan (Avadanei), M. Ionescu, Luput – C. Ilie, Solomon, T. Serban, Botez – Axinia (Enache), M. Nemtanu. Antrenor: Gh. Poenaru.
• Vor arbitra: T. Lajos – T. Constantinescu, I. Cojocaru. Rezerva: O. Trandu.
• Observatori: D. Mihalache, C. Stefan.

Meciul cu Ceahlaul a inceput de joi. Atunci, intr-o conferinta de presa, Sorin Cirtu a dezvaluit cum intr-unul din sezoanele trecute, controversatul Gheorghe Stefan a „miscat“ niste puncte spre Bucuresti, beneficiari fiind Rapid si FC National. Cine a pierdut dupa acel „tintar“? Evident, Universitatea Craiova, iar Cirtu a tinut sa puna si el lucrurile la punct in ton cu noua moda din fotbalul romanesc. Aceea de a dezvalui blaturi vechi…

Probabil ca „Pinalti“ nu va mai recunoaste acum ce i-a spus cu ani in urma lui Cirtu, dar se va enerva. Pentru ca moldoveanul nu conteneste sa pozeze intr-un tip vertical, desi nimeni nu il mai crede.

Acum, insa, pe olteni ii intereseaza mai degraba Universitatea. Situatia echipei nu este deloc cea dorita, dar o victorie obtinuta in aceasta seara i-ar asigura lui Cirtu o iarna oarecum mai linistita, perioada in care ar avea timp sa prepare asa cum stie el mai bine returul.

In clasament, nici Ceahlaul nu sta prea bine. Daca Universitatea se afla pe pozitia a 10-a cu 17 puncte, nemtenii sint cu doua locuri mai jos si au cu trei puncte mai putin. Totusi, echipa lui Stefan are golaveraj pozitiv (+3), fata de pasivul alor nostri (-5)…

Ceahlaul a sosit ieri in Banie si s-a cazat la hotelul „Parc“. Moldovenii au declarat ca nu vin in Oltenia dupa un punct, ci dupa toate trei! Ei se bazeaza pe omogenitatea lotului – sint jucatori care evolueaza impreuna de mai multi ani -, dar si pe superioritatea fizica, echipa din Piata Neamt fiind recunoscuta ca una dintre cele mai dure formatii din campionat.

Baietii lui Cirtu sint de joi in cantonament (cei necasatoriti au fost chemati chiar de miercuri) si promit ca vor onora asa cum se cuvine primul meci in noctura din Banie.

Nu sint indisponibilitati in lot, iar tehnicienii Craiovei spera sa ghiceasca formula ideala care sa aduca Universitatii victoria. Alb-albastrii solicita sprijinul publicului, fiind convinsi ca moldovenii nu vor rezista la presiunea pe care suporterii olteni o exercita in zilele lor faste. Pe de alta parte, partida din aceasta seara constituie si ultima intilnire din acest an dintre echipa si suporteri, asa ca nu ar fi exclus ca stadionul „Ion Oblemenco“ sa fie arhiplin, mai ales ca intrarea va fi libera.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS