10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristescu este accidentat la o masea!

Cristescu este accidentat la o masea!

Situatia jucatorilor Cotora si Ciobanu va fi clarificata in scurt timp de conducerea Extensivului

Jucatorii de la FC Extensiv si-au reluat ieri antrenamentele sub conducerea cuplului Neagoe – Bita. A lipsit Silvian Cristescu (foto), din cauza unei infectii dentare care l-a impiedicat sa doarma doua nopti la rind. Eugen Neagoe si George Bita au condus doua sedinte de pregatire, ambele desfasurate pe terenul de la stadionul „Extensiv Parc“.

Cum simbata divizionara B craioveana nu are meci in campionat, pentru ca UMT a fost exclusa din competitie, formatia antrenata de Neagoe, Cristescu si Bita va disputa un joc amical cu echipa a doua a Universitatii, alcatuita din fotbalistii care nu vor intra in calculele lui Cirtu pentru partida cu Ceahlaul, dar si din citiva juniori. Daca timpul va fi bun, meciul Extensiv – Universitatea se va desfasura pe „Extensiv Parc“, iar daca va ploua, va fi mutat probabil pe „Ion Oblemenco II“.

In alta ordine de idei, talentatul mijlocas al Extensivului, Saceanu, a acumulat deja patru cartonase galbene si va lipsi in meciul urmator din campionat care se va disputa la Cimpia Turzii.

Apoi, conform presedintelui Stefan Zofei, va fi clarificata urgent situatia celor doi jucatori care au parasit zilele trecute lotul, Lucian Cotora si Codrut Ciobanu.

Daca in ceea ce il priveste pe Cotora, situatia este oarecum mai linistita, in sensul ca acesta a acceptat sa cada la o intelegere cu conducerea clubului, lui Ciobanu ii va fi intocmit un memoriu prin care FRF va fi instiintata despre suspendarea jucatorului. Am inteles ca intre Extensiv si Ciobanu exista un contract valabil pe o perioada de patru ani.

In sfirsit, fostul principal al Extensivului, Ioan Marginean, a fost pastrat, cum intuiam, in cadrul clubului. El are functia de director tehnic, dar in atributiunile sale nu intra si pregatirea echipei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS