5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, Ilie si Mara, din nou printre protagonisti

Mutu, Ilie si Mara, din nou printre protagonisti

Trei dintre „stranierii“ romani care evolueaza in Italia si Spania (Adrian Mutu, Adrian Ilie, Bogdan Mara) au fost miercuri printre protagonistii partidelor in care au fost angrenate formatiile lor, in timp ce altii (Bogdan Patrascu, Iulian Filipescu, Cosmin Contra, Denis Serban, Gica Craioveanu) nu au fost nici macar rezerve. In Italia s-a disputat prima etapa din Serie A, runda care a fost reprogramata din cauza neintelegerilor privind drepturile de televizare, iar in peninsula iberica s-au jucat meciurile din 16-imile de finala ale Cupei Spaniei.

Mutu a marcat, Patrascu nu a jucat

Atacantul roman Adrian Mutu a marcat un gol in partida pe care echipa sa, AC Parma, a cistigat-o miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (2-2), in fata formatiei Brescia, in prima etapa a campionatului Italiei. Mutu, care a jucat tot meciul, a inscris golul doi al gazdelor, in minutul 26, la scorul de 2-1 pentru oaspeti. Acest gol a fost cea de-a patra reusita a lui Mutu in actuala editie a campionatului Italiei. Echipa Piacenza, fara mijlocasul roman Bogdan Patrascu, a fost invinsa, acasa, cu scorul de 1-0 (0-0), de formatia Juventus Torino.

Ilie si Mara au fost titulari

Dupa o lunga perioada in care a „lustruit“ banca de rezerve, atacantul craiovean Adrian Ilie a fost titular in partida pe care echipa sa, Deportivo Alaves, a cistigat-o miercuri, in deplasare, cu scorul 2-1, in fata formatiei Real Zaragoza, in 16-imile de finala ale Cupei Spaniei. Ilie a fost inlocuit, in minutul 89, cu Ivan Alonso, in timp ce mijlocasul Bogdan Mara a fost schimbat, in minutul 59, cu Turiel. Ambii fotbalisti romani au avut evolutii apreciate pozitiv de catre presa iberica.

Betis Sevilla, fara fundasul roman Iulian Filipescu, a invins in deplasare, cu scorul de 6-3 (dupa prelungiri), formatia Palamos. Fundasul roman Cosmin Contra nu a evoluat in partida pe care echipa sa, Atletico Madrid, a cistigat-o, cu scorul de 2-0, in fata formatiei Leonesa. Echipa CF Valencia, fara mijlocasul roman Denis Serban, a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 5-4 (la loviturile de departajare), de catre formatia Alicante. Atacantul roman Gheorghe Craioveanu nu a jucat in partida pe care echipa sa, Getafe, a pierdut-o pe teren propriu, cu scorul de 1-2 (dupa prelungiri), in fata formatiei Real Valladolid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS