10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCotora s-a retras, Ciobanu a parasit echipa

Cotora s-a retras, Ciobanu a parasit echipa

Saptamina nu a inceput prea bine pentru FC Extensiv, desi ultimul rezultat al echipei, 2-2 la Cimpulung-Muscel, a fost multumitor.

Problemele au plecat de la unii jucatori care nu au fost dispusi sa accepte statutul de rezerve si care incepusera campionatul ca titulari de drept.

Totusi, un caz mai special il reprezinta liberoul Lucian Cotora. Originar din zona Sibiului, Cotora a fost un aparator valoros si intr-o perioada a facut parte chiar din lotul echipei Dinamo Bucuresti. Dupa ce a sarit de 30 de ani (acum are putin peste 33), el a acceptat oferta Extensivului si a avut evolutii apreciate sub tricoul divizionarei noastre B.

In ultimele etape insa, Cotora a parut iesit din forma si conducerea tehnica l-a trecut pe banca de rezerve. Un statut care probabil l-a deranjat pe fostul capitan al Extensivului, desi s-a ferit sa reproseze ceva antrenorilor. Lunea trecuta, Cotora a purtat o discutie civilizata cu conducerera clubului, spunind ca s-a decis sa-si incheie imediat cariera. Nu a fost vorba doar de postura de rezerva in care ajunsese, ci si de unele probleme personale. Lucian Cotora a predat apoi cheile apartamentului pe care i-l inchiriase clubul si s-a despartit in termeni amiabili de gruparea craioveana.

La rindul sau, Codrut Ciobanu era la un moment dat unul dintre preferatii antrenorului Marginean care il si adusese de fapt la Extensiv. In ultima vreme, desi a intrat printre titulari, Ciobanu a fost schimbat constant din cauza evolutiilor nu prea reusite. La Cimpulung-Muscel, Marginean si Neagoe l-au inlocuit chiar din prima repriza pe Codrut Ciobanu si devenise clar ca jucatorul era tentat sa ceara socoteala. Desi i s-a explicat ca la Extensiv nimeni nu este titular de drept – in afara lui Silvian Cristescu, bineinteles -, Ciobanu a decis sa nu se mai prezinte la antrenamente. In aceste conditii, conducerea asteapta ca antrenorul Marginean sa intocmeasca un referat si probabil ca jucatorul va primi o suspendare drastica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS