10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMario Jardel s-a impacat cu sotia sa

Mario Jardel s-a impacat cu sotia sa

Atacantul brazilian sustine ca acum s-a linistit si va marca multe goluri

Atacantul brazilian Mario Jardel, care evolueaza la echipa Sporting Lisabona, antrenata de romanul Ladislau Bölöni, a recunoscut ca s-a impacat cu sotia sa, Karen Ribeiro. Mario Jardel a participat la petrecerea prilejuita de aniversarea sotiei sale, alaturi de 30 de prieteni, la restaurantul „Spetu“ din Lisabona.

„Sint foarte fericita ca ma aflu aici, alaturi de Mario. Familia este din nou reunita. Pe viitor? Important este sa traim prezentul. Sint bine, sint fericita si asta este important“, a subliniat Karen, care a mentionat ca si copiii lor sint foarte fericiti. La rindul sau, Mario Jardel s-a aratat foarte multumit. „Impacarea este mai placuta decit marcarea unui gol! Familia este baza tuturor lucrurilor. Acum sint mult mai linistit si voi inscrie multe goluri“, a spus atacantul brazilian.

Atacantul brazilian si sotia sa au afirmat, pentru prima oara, pe 14 octombrie, in cadrul unui reportaj difuzat de canalul de televiziune portughez TVI, ca exista posibilitatea de a se impaca. Atunci cuplul a cinat la restaurantul „Ericeira“ din Lisabona si a admis ca exista posibilitatea reconcilierii. Mario Jardel si Karen Ribeiro s-au casatorit in urma cu sase ani si au doi copii. In vara acestui an, cuplul a avut unele neintelegeri. Karen a parasit Portugalia si s-a reintors in Brazilia impreuna cu cei doi copii. In urma despartirii de Karen, atacantul echipei Sporting Lisabona a anuntat, pe 26 iulie, ca nu are „starea psihica necesara“ pentru a putea evolua in Portugalia si a plecat in Brazilia. Jardel a revenit insa pe 24 septembrie la echipa Sporting Lisabona, unde evolueaza si atacantul roman Marius Niculae.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS