24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBecker nu va fi bagat dupa gratii

Becker nu va fi bagat dupa gratii

Parchetul din München a renuntat sa faca apel impotriva condamnarii la doi ani de inchisoare cu suspendare care a fost dictata fostului tenisman german Boris Becker pentru frauda fiscala, a anuntat un purtator de cuvint al institutiei.

„Sint fericit ca s-a terminat totul“, a spus Becker dupa ce a aflat decizia Parchetului din München. Boris Becker, care are 34 de ani, a fost condamnat deoarece nu a platit fiscului german, in perioada 1991-1993, 1,7 milioane de euro, reprezentind impozite.

Autoritatile i-au reprosat fostului cistigator al turneului de la Wimbledon faptul ca a declarat ca in perioada respectiva a locuit la Monte Carlo, Parchetul sustinind insa ca acesta a avut resedinta la München.

Tribunalul din München l-a condamnat pe Becker la doi ani de inchisoare cu suspendare si la plata unei amenzi de 300.000 de euro. In plus, fostul tenisman trebuie sa doneze 200.000 de euro pentru actiuni de caritate. Parchetul solicitase ca Boris Becker sa fie condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS