22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCuplaj in Valea Vlaicii intre olteni

Cuplaj in Valea Vlaicii intre olteni

Astazi este programata etapa intermediara atit in Liga Nationala (m) cit si in Divizia A (f), craiovenii putind astfel sa urmareasca, in Sala Sporturilor din Valea Vlaicii, un cuplaj interesant. De la ora 15.00 este programata intilnirea CS Dwar Craiova – Amical Corabia (Divizia A, f), iar de la ora 17.00: „U“ Petrolul – HC Lignitul Tg. Jiu (Liga Nationala, m).

Echipa feminina CS Dwar Craiova, care este antrenata de Bogdan Burcea, ar putea aborda partida de astazi in urmatoarea distributie: Burcea – Radulescu, Tanase, Radovici, Sanda, Aldea, Stoicea.

La rindul sau, echipa masculina „U“ Petrolul Craiova, ar putea juca astazi in urmatoarea alcatuire: Coada – Soanca, Ov. Pavel, Vaduvan, Bucur, Ene, Coman.

Noul antrenor principal al formatiei „U“ Petrolul, Sebastian Dobeanu, a spus: „Lignitul Tg. Jiu este un adversar destul de incomod. Trebuie sa cistigam, situatia noastra nu este una incintatoare, avem doar un punct din sase meciuri. Victoria depinde de moblizarea intregii echipe, de respectarea sarcinilor de joc. Altfel, cu greseli individuale nepermise – cum s-au intimplat la multe din intilnirile noastre – meciul ni-l putem face greu. In etapa precedenta (HC Minaur Baia Mare – „U“ Petrolul 33-22 – n.n.) am pierdut partida din cauza unor greseli individuale. Nu se mai poate continua asa! Avem nevoie de mobilizare in teren, dar, recunosc, ar mai trebui completat si lotul cu cel putin doi jucatori.“

Presedintele clubului Lignitul, Gore Popescu, a spus ca asteapta o evolutie buna a handbalistilor sai la jocul cu nou promovata Petrolul Craiova. In caz contrar, conducerea va pune in aplicare sanctiunile financiare anuntate dupa meciul cu Steaua, care s-a incheiat la egalitate, scor 23-23. Conducerea clubului gorjean va pune la dispozitia suporterilor pentru acest joc doua autocare in vederea deplasarii la Craiova. Acestea vor pleca din parcarea Hotelului Parc din Tirgu Jiu la orele 12.30 si 14.00.

Dupa etapa a 6-a, „U“ Petrolul se afla pe pozitia a zecea, fara nici o victorie, iar Lignitul Tirgu Jiu ocupa locul opt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS