10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarcu isi pregateste la Resita primul examen

Marcu isi pregateste la Resita primul examen

Dupa cum se stie, CSM Resita este cea de-a doua echipa de fotbal patronata si finantata de Dinel Staicu, asa incit alegerea orasului de pe malul Birzavei ca loc de cantonament pentru Universitatea n-a surprins pe nimeni. La Craiova ploua, la Herculane este cantonata UTA, asa incit antrenorul Mitica Marcu a acceptat un scurt stagiu de pregatire la Complexul Sportiv „Mircea Chivu“ din Resita, unele antrenamente efectuindu-se si pe Semenic. Oltenii vor ajunge la Arad vineri dupa-amiaza si vor fi cazati la hotelul Prezident. Echipa de tineret, antrenata de Aurica Beldeanu si Daniel Mogosanu, pleaca astazi la Arad (hotel Roua), meciul cu echipa similara a echipei UTA desfasurindu-se, la cererea Universitatii, miine, de la ora 11.00.

Dupa antrenamentul de ieri dupa-amiaza, antrenorul principal al Universitatii, Mitica Marcu, a decis sa-i trimita la echipa de tineret pe urmatorii jucatori: Mirea, Calin, Plesan, Curteanu, N. Banica, S. Banica, Leandro, McBreen si Dauda.

In privinta eventualei completari a staff-ului tehnic, purtatorul de cuvint al Universitatii a spus ieri: „Deocamdata, antrenorul principal Dumitru Marcu are credit total, asteptindu-se si rezultatele din urmatoarele doua meciuri. Exista unele intentii si cautari, dar aceste probleme vor fi comunicate oficial mass-media de catre cei abilitati, la timpul potrivit. Pentru Universitatea, cel mai important meci este acum cel cu UTA“.

Ovidiu Stinga, revenit din Olanda, se afla de luni in pregatiri cu echipa alb-albastra. „Am fost in Olanda pentru a rezolva unele probleme personale, avind acordul conducerii clubului. Nimic altceva, nici o suparare sau alta intentie. Nu stiu ce s-a insinuat prin presa sau nu mai stiu unde, chiar sint surprins, dar v-am spus adevarul: am avut probleme personale pe care trebuia sa le rezolv. Se intelege, meciul cu UTA este unul greu. Trebuie insa sa facem tot ceea ce depinde de noi pentru un rezultat bun. Se stie, vrem victoria, ne sint necesare punctele, inclusiv la «adevar». In consecinta, sintem constienti de dificultatea si importanta meciului si il tratam ca atare. Intelegem ca intilnim o echipa in forma, un public patimas, dar noi trebuie sa ne facem treaba noastra. Care? Incercam victoria!“, a spus Ovidiu Stinga.

Partida UTA – Universitatea va fi arbitrata de Alexandru Bejan, Cornel Fecioru si Ispas Cojocaru. Arbitru de rezerva a fost desemnat Ovidiu Trandu. Observatori: Alexandru Boc si George Ionescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS