5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVladoiu s-a intors la Universitatea

Vladoiu s-a intors la Universitatea

La cel de-al doilea antrenament al Universitatii, desfasurat ieri dupa-amiaza, s-a prezentat si Jean Vladoiu, atacantul care a lipsit de la primele doua sedinta de pregatire din aceasta saptamina. Dupa ce s-a echipat, Vladoiu a iesit pe teren si a facut miscari de alergare. Potrivit purtatorului de cuvint al clubului Universitatea, Vladoiu a motivat absenta printr-o neintelegere de comunicare intre el si conducerea tehnica. Vladoiu a sustinut ca a spus ca revine in Banie abia ieri, pentru marti avind unele probleme personale de rezolvat. Jean a mai afirmat ca ieri s-a aflat intr-o zona unde nu avea semnal, din acest motiv neputind fi contactat telefonic de conducerea clubului.

Portarul Stelian Banica s-a accidentat usor la antrenamentul de ieri-dimineata si a fost menajat de la cea de-a doua sedinta de pregatire.

In schimb, Ovidiu Stinga a absentat ieri. Mijlocasul oltean a plecat marti in Olanda, pentru a-si rezolva unele probleme personale, si va reveni miine in Craiova.

Programul de pregatire al Universitatii s-a schimbat, in sensul ca, dupa amicalul cu FC Arges de simbata, echipa nu va mai pleca la Calimanesti, ci va reveni in Banie. A doua zi insa, alb-albastrii vor pleca intr-un scurt stagiu de pregatire, care se va desfasura la Herculane. S-a ales aceasta varianta, pentru ca respectiva statiune este situata mult mai aproape de Arad, spre deosebire de Calimanesti. Jucatorii Universitatii vor incheia pregatirea montana vinerea viitoare, cind vor pleca spre Arad, a doua zi urmind sa intilneasca echipa locala, UT, intr-un meci din cadrul etapei a opta a Diviziei A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS