10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSupararile lui Jean Vladoiu

Supararile lui Jean Vladoiu

Nu are nici un rost sa-i luam apararea lui Emil Sandoi pentru ca la meciul cu FC National l-a transformat in rezerva de lux pe Vladoiu, dar nici nu putem sa-i dam dreptate lui Jean pentru iesirea necontrolata pe care a avut-o cind a aflat ce statut i s-a pregatit. In fond, Vladoiu este un fotbalist ca oricare altul si, probabil, cind a acceptat sa semneze contractul cu Universitatea, nimeni nu i-a garantat ca va fi titular incontestabil.

Jucator valoros, fara discutie, dar si (prea) dintr-o bucata, lui Vladoiu i s-a pus pata urgent duminica, si-a luat geanta si a vrut sa paraseasca echipa cu citeva ore inaintea meciului cu FC National. O convorbire misterioasa pe care a avut-o la telefonul mobil l-a intors insa din drum si Vladoiu a dat semne ca s-ar fi linistit. S-a reintegrat in programul echipei, a venit la meci, a si jucat in ultimele minute, dupa care, a doua zi, a avut surpriza sa constate ca toata povestea de la cantonament a aparut in presa. Mai mult ca sigur ca Jean inca nu s-a intrebat ce rost avea ca supararea sa de moment sa fie facuta publica, oricum lui i se facea astfel un deserviciu… Dar, obisnuit ca pe teren sa nu stea cu ochii decit spre portile adverse, probabil ca si in viata Vladoiu priveste doar inainte, fara sa bage de seama ce se mai petrece si prin „zonele laterale“.

Ambitios prin excelenta, Vladoiu este exact ce ii trebuie Universitatii in acest moment. Daca si-ar mai controla iesirile razboinice pe care le are uneori, probabil ca Jean ar reusi sa evite multe incurcaturi care ii fac doar rau.

Mai mult, chiar jucatorii mai tineri din lotul Universitatii il considera, fara exceptie, pe Vladoiu ca fiind un tip cu un caracter extraordinar. De fapt, cind in presa a aparut povestea regizata a asa-ziselor aventuri cu Sava si Lutu in prim-plan, se spune ca Jean ar fi comentat aspru: „Astia doi sint fotbalisti adevarati, nu asa trebuie sa-i trateze oamenii!“ Oricum, ar fi o mare prostie ca acum Jean Vladoiu sa creada o imensa minciuna pe care am auzit-o in ultimele zile: aceea ca Sava si Lutu nu l-au vrut in echipa pentru meciul cu FC National. De parca, daca l-ar fi „lucrat“ in doi (sau, hai, in trei, ca s-a vorbit si despre participarea lui Sandoi), Sava si Lutu ar fi fost asa de fraieri incit sa se si laude ca ei au distribuit rolurile. Trezeste-te, Jeane, revino in Banie, ca nimeni de la echipa nu iti vrea raul!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS