18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLapadat a adus victoria pentru Pandurii

Lapadat a adus victoria pentru Pandurii

Pandurii – CFR Cluj 1-0

• Stadion „Municipal“, spectatori: 3.000.

• A inscris: Lapadat ’54.

Pandurii: Hirsu 6,5 – Amzucu 6,5, Negrila 6,5, R. Radoi 7 – I. Stefan 6 (’69, Litoiu 6), Nicolaescu 6, Arcanu 6,5 (’75, Cristea), Trofin 6,5 – Ad. Popescu 7, Lapadat 7, Vintilescu 6 (’46, C. Popescu 6,5). Antrenor: O. Cojocaru.

CFR Cluj: Stef 5,5 – Cosma 6, Bagneanu 6, Toma 6 – Rus 5, Ghiorma 5, Cazan 6, Szekely 6,5 (’69, Manea 6), Vasiie 6 – Oncica 7 (’76, Dulcea), Budean 5 (’56, Talinga 5). Antrenor: G. Ciorceri.

• Au arbitrat: V. Igna 7 – M. Deaconu 7, S. Stoianof 7.

• Avertismente: Amzucu, Lapadat, Arcanu / Rus (2), Toma, Cazan, Ghiorma.

• Eliminat: Rus ’80.

• Filmul golului: min. 54, 1-0: C. Popescu a centrat, iar Lapadat a trimis balonul in plasa cu capul.

Nici una dintre victoriile de pina acum ale echipei Pandurii pe teren propriu nu a fost atit de greu obtinuta precum cea de simbata, cu nou promovata CFR Cluj. Scorul final, 1-0, in fata unei echipe care a acumulat doar patru puncte in patru meciuri, nu a reflectat insa adevarata valoare a celor doua formatii. Practic, una dintre echipe a construit permanent, iar cealalta s-a aparat continuu. Fara a arata prea mult fotbal, echipa clujeana a practicat o aparare pe mai multe linii pentru a scoate macar un punct de pe terenul gorjenilor. Munca din prima repriza a fotbalistilor lui Octavian Cojocaru a ramas fara rezultat pe tabela de marcaj, desi ocaziile de a inscrie nu au lipsit, dar Vintilescu, I. Stefan si Lapadat au gresit tinta.

Repriza a doua a continuat cu aceeasi aparare supraaglomerata a oaspetilor, care au recurs si la faulturi repetate, rasplatite de Igna cu patru cartonase galbene. Golul victoriei a fost inscris in minutul 54, de Lapadat, fostul golgheter al Gilortului imprumutat pentru un sezon echipei din Tirgu Jiu. Acesta a fost cel de-al doilea meci din campionat in care Ionut Lapadat a jucat pentru Pandurii, inscriind primul gol pentru echipa gorjeana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS