15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMisiune usoara pentru Pandurii

Misiune usoara pentru Pandurii

Pandurii – CFR Cluj

• Stadion „Municipal“, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Pandurii: Hirsu – Amzucu, Negrila, Radoi – C. Popescu, Nicolaescu, Arcanu,Trofin – Ad. Popescu, I. Stefan, Vintilescu. Antrenor: O. Cojocaru.

CFR Cluj: Stef – Dobrau, Manea, Bicneanu, Cosma, Vasiie – Ghiorma, Cazan, Szekely – Dulcea, Budeanu. Antrenor: G. Ciorceri.

• Vor arbitra: V. Igna – S. Stoianof, M. Deaconu.Miercuri, in Cupa, fotbalistii gorjeni nu au avut o misiune prea grea si nici astazi nu se anunta un meci dificil pentru ei, avind in vedere faptul ca oaspetii sint o echipa nou-promovata, care nu a reusit pina acum decit o singura victorie, si aceea obtinuta din intimplare (autogol al oaspetilor in meciul cu ARO Cimpulung). Mai mult, unul dintre titularii lui Ciorceri, Oncica, a fost eliminat in jocul din etapa trecuta si este suspendat.

Pandurii nu au probleme de lot, Cristi Popescu ispasindu-si deja etapa de suspendare dictata dupa eliminarea de la Stei. Desi doi fotbalisti au fost accidentati la meciul de Cupa, antrenorul Cojocaru spera ca ei sa fie refacuti pina astazi.

Prima conferinta de presa organizata de purtatorul de cuvint de la Pandurii a fost boicotata de cea mai mare parte a presei gorjene. Doar doi jurnalisti au onorat cu prezenta invitatia, ceilalti ziaristi razbunindu-se, probabil, pentru faptul ca ei au venit la conferintele de presa anuntate pina acum, dar purtatorul de cuvint nu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS