14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGilortul e tot in criza

Gilortul e tot in criza

Este greu de crezut ca gorjenii se vor impune in fata oradenilor

Gilortul – FC Oradea

• Stadion „Gilortul“, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Gilortul: Munteanu – Belu, Ardeoiu, Bujor – Iordache, Canavoiu, V. Luta, Velea, Sporis – Aninis, C. Luta. Antrenor: C. Frimu.

FC Oradea: Rotaru – Munteanu, Stroe, Mauta – Dita, Dumitra, Naidin, Cringureanu, Lungan – Csehi, Gado. Antrenor: I. Marin

• Vor arbitra: I. Serea – C. Marinescu, V. Marinescu.Chiar daca miercuri Gilortul a reusit prima victorie intr-un meci oficial dupa promovarea in Divizia B, conducerea nu se asteapta la minuni in meciul cu FC Oradea. Considerata una dintre cele mai puternice formatii din serie, este greu de crezut ca Oradea va avea probleme in a se impune in fata echipei care nu a obtinut nici o victorie in acest sezon.

Criza prin care trece Gilortul continua sa se manifeste atit in plan financiar, cit si fotbalistic. Deocamdata, nimeni nu este dispus sa investeasca in club, singura sustinere venind din partea Primariei Tirgu Carbunesti si a Consiliului Judetean Gorj. Nici in privinta lotului, carbunestenii nu stau tocmai bine. „Avem un lot foarte subtire. Le-am dat celor de la Pandurii cel mai bun jucator al nostru si ei ne-au dat trei rezerve. Nici unul dintre ei nu poate fi inclus in primul «unsprezece». De fapt, ca sa avem un «unsprezece» ne-ar trebui inca trei jucatori de valoare“, a spus primarul Cristian Toader Pasti, presedintele de onoare al clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS