22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIncidente la Mirsani

Incidente la Mirsani

Etapa „intermediara“ de miercuri a Diviziei D Dolj a consemnat prima infringere a uneia dintre formatiile care lupta pentru promovare, CFR Craiova. Ceferistii au pierdut surprinzator, chiar pe propriul teren, in fata unei nou-promovate, Unirea Podari. Incidente s-au petrecut la partida de la Mirsani, acolo unde gazdele au cistigat greu meciul cu Progresul Ciuperceni. Presedintele echipei gazda, Marin Gavrila, a fost eliminat din incinta terenului in minutul 75, pentru ca l-a lovit cu mingea pe arbitrul Sevastian Coltescu, dupa care a continuat „circul“ in tribuna, adresind injurii arbitrilor. Observatorul intilnirii, Sorin Patrascu, vicepresedintele AJF, care a fost, conform spuselor sale, calomniat de Gavrila, a afirmat ca prestatia brigazii de arbitri a fost impecabila. Ca tacimul sa fie complet, dupa meci, un spectator l-a lovit cu o piatra in cap pe asistentul Adrian Popescu.

Iata rezultatele inregistrate: Progresul Segarcea – Vinatorul Desa 3-1, Tricolorul Sadova – Spicul Unirea 7-2, Avintul Isalnita – „GP“ 3-1, Chimia Craiova – UT Dabuleni 4-1, Victoria Calarasi – Recolta Ostroveni 6-2, CFR Craiova – Unirea Podari 2-3, AS Mirsani – Progresul Ciuperceni 3-2, Gaz Metan Pielesti – Progresul Bailesti 3-0, Portul Bechet – ASO Filiasi 8-0.

Sa mai spunem ca Iulian Vilsan a fost exclus din lotul observatorilor pentru ca nu a relatat corect incidentele petrecute la meciul Ghidici – Cirna. Pentru acelasi lucru, observatorul Lucian Ene, care a oficiat la intilnirea Belcin – Circea, a fost suspendat pina la sfirsitul turului, din lotul divizionar D.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS