17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIsi baga si Netoiu coada la Pitesti?

Isi baga si Netoiu coada la Pitesti?

• Daca nu cistiga astazi, Halagian este in pericol sa fie demis • Continua razboiul in ceea ce priveste dreptul de joc al lui Jean Vladoiu

FC Arges – Universitatea

• Stadion „Nicolae Dobrin“, simbata, ora 17.00 (direct TV Romania 1)

• Formatii probabile:

FC Arges: Blid – Bogoi, Chita (Dita), C. Necula, M. Radu, Dancia – A. Chirita (Cr. Vlad), Somcherechi, Balasa – Bilasco, Dica. Antrenor: Fl. Halagian.

Universitatea: Agachi – Vochin, Papura, Rada – R. Miclea (Dragomir), Badea, Stinga, S. Ciocoi (Ursu) – Sava, Lutu, Vladoiu. Director tehnic: Emil Sandoi.

• Vor arbitra: S. Altmayer (Timisoara) – T. Constantinescu, N. Marodin. Rezerva: M. Mititel (toti Bucuresti).

• Observatori: D. Mihalache, A. Porumboiu.

Pentru FC Arges, Florin Halagian este antrenorul-emblema, Armeanu’ aflindu-se pentru al 16-lea campionat ca antrenor in Trivale unde a reusit sa aduca doua titluri nationale. „Vulturii“ din Pitesti isi pun(eau) mari sperante in Halagian. Inainte de inceperea acestui sezon, suporterii si oficialii echipei se gindeau la un loc in primele sapte ale Diviziei A, bazindu-se pe apararea „betonata“ tip Armeanu’ si pe tripleta ofensiva Balasa – Tanasa – Dica, ultimul fiind considerat marea speranta a pitestenilor. Optimismul din vara s-a transformat acum, dupa trei etape (1 punct, -2 la „adevar“), intr-o stare ingrijoratoare, unele voci din Trivale spunind ca, daca FC Arges nu obtine astazi victoria, s-ar putea ca lui Halagian sa i se clatine scaunul de antrenor principal. Zvonerii au si lansat citeva nume, printre care si cel al lui Ion Moldovan. Tot prin tirg umbla vorba ca Netoiu ar fi promis o prima gazdelor de astazi in cazul unei victorii cu Universitatea, informatie negata de directorul general al pitestenilor, Viorel Ilinca: „Aiureli, zvonuri. FC Arges joaca pentru… FC Arges, avem nevoie de puncte. Ne dorim victoria“. Oricum, Capitala se simte amenintata de acest debut neasteptat de bun al Craiovei. Dupa aceste trei victorii, oficialii olteni deja se gindesc la alt obiectiv: lupta pentru titlu (cel putin asa a declarat zilele trecute patronul Dinel Staicu).

Cu un moral extraordinar, cu o stare de spirit deosebita, cu primele la zi, oltenii au ajuns de aseara in Pitesti cu gindul marturisit sa faca si in Trivale o figura frumoasa. „Vrem sa nu pierdem la Pitesti!“, a spus Emil Sandoi. „Valoarea isi va spune cuvintul si vom cistiga“, a adaugat Constantin Mitrita, director executiv al clubului.

„Tensiunea creata de pitesteni inaintea acestui derbi nu ne face decit sa ne indirjeasca. Meciul nu este usor, dar parca partidele cu Astra, Bacaul si Steaua au fost usoare?“, a punctat unul dintre fotbalistii olteni din vechea garda.Tehnicienii Sandoi si Marcu nu se confrunta cu probleme deosebite de lot, doar Verdes fiind incert.

Joaca Vladoiu astazi? Profesionist, sufletist si temperamental, Jean nu are nici o emotie pentru reintilnirea cu suporterii si oficialii clubului din Pitesti. „Pe unde am fost – Rapid, Steaua, Dinamo, FC Arges -, fanii m-au apreciat si iubit pentru ca mi-am facut datoria pentru clubul care m-a platit“, a spus Vladoiu. Daca antrenorii olteni au evitat sa nominalizeze formatia probabila pentru astazi, Dinel Staicu nu a evitat acest subiect: „Va juca Vladoiu!“.

Viorel Ilinca pretinde in continuare ca Vladoiu nu are drept de joc pentru Universitatea. Ieri, el a spus pentru GdS: „V-am explicat, contractul lui Jean cu FC Arges, contract pentru care a luat si bani, este pina pe 20 septembrie. Restul sint discutii. Am auzit ce a declarat patronul Universitatii, domnul Staicu, dar e normal sa-si apere interesul clubului. Eu pretind in continuare ca Vladoiu n-ar fi trebuit sa primeasca drept de joc pentru Universitatea decit dupa 20 septembrie. Greseala cea mare au facut-o cei care i-au acordat dreptul de joc pentru Universitatea pina la 20 septembrie, adica LPF“. Despre inclestarea care va fi si in tribune, oficialul pitestean a precizat: „Am analizat cu atentie toate problemele legate de suporteri, impreuna cu reprezentantii organelor abilitate din Pitesti si Craiova, ne-am organizat corespunzator si speram ca totul sa fie OK. Oricum, politia si jandarmeria vor fi la datorie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS