12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii isi ascut sabiile inaintea marelui meci

Oltenii isi ascut sabiile inaintea marelui meci

Echipa alb-albastra pregateste cu atentie derbiul de duminica, din cadrul etapei a treia a Diviziei A, cu Steaua Bucuresti, mai ales ca militarii vin decisi sa cistige pentru a face uitat esecul din fata nou-promovatei Poli AEK Timisoara. Lotul Universitatii a efectuat ieri-dimineata o sedinta de pregatire la sala de forta, care a fost urmata de o miuta intr-una din salile din cadrul complexului sportiv „Ion Oblemenco“. Emil Sandoi si ceilalti tehnicieni olteni au coordonat dupa-amiaza un antrenament la cantonamentul din Lunca Jiului. Atacantul Alin Vigariu s-a pregatit normal ieri, dupa ce luni a facut un control medical la o clinica din Bucuresti. Vigariu s-a accidentat intr-un amical sustinut de Universitatea in perioada precompetitionala, fiind nevoit astfel sa stea departe de gazon citeva saptamini.

Astazi si miine, componentii Universitatii vor participa la cite doua sedinte de pregatire, care se vor desfasura pe stadionul „Ion Oblemenco“, iar miine seara fotbalistii craioveni vor intra in cantonament, in vederea meciului cu gruparea militara.

Tot miine se va desfasura si partida formatiilor de tineret ale Universitatii si Stelei. Intilnirea este programata pe stadionul „Constructorul“ si va incepe la ora 17.00. Pentru acest meci, directorul tehnic Emil Sandoi intentioneaza sa cedeze echipei de tineret mai multi jucatori din lotul largit al Universitatii. Ar fi vorba despre sapte-opt fotbalisti, insa citiva dintre acestia vor fi convocati si pentru meciul de duminica.

Jean Vladoiu se pregateste de luni cu gruparea alb-albastra, insa el nu poate juca decit in partida cu Rapid, din cadrul etapei a cincea. Totusi, oficialii Universitatii incearca sa rezolve situatia atacantului originar din Pitesti, pentru a deveni apt de joc inainte de 20 septembrie.

Sandoi: „Sper sa profitam de sprijinul suporterilor“

Directorul tehnic al Universitatii, Emil Sandoi, considera ca echipa olteana trebuie sa continue seria rezultatelor bune din startul acestui sezon, chiar daca disputa cu Steaua nu va fi deloc usoara: „Meciul este deschis oricarui rezultat, dar eu sper sa ne valorificam avantajul terenului propriu si mai ales sa profitam de sprijinul inflacaratilor nostri suporteri pentru a confirma debutul excelent din acest sezon. Pe de alta parte, ne dezavantajeaza ultimul rezultat inregistrat de Steaua, deoarece oaspetii vor tine cu tot dinadinsul sa cistige jocul pentru a se reabilita.“

Olaroiu vrea sa cistige in Banie

La antrenamentul de ieri-dimineata al echipei Steaua, antrenorul acestei grupari, Cosmin Olaroiu, a spus ca formatia sa are forta necesara pentru a se impune in fata Universitatii Craiova, pe care o va intilni la sfirsitul acestei saptamini. „Vom avea un meci foarte greu la Craiova, echipa care va fi incurajata de multi suporteri, insa acest lucru n-ar trebui sa ne sperie. In mod normal, echipa mea ar trebui sa faca un joc bun si cred ca avem forta necesara pentru a invinge“, a spus tehnicianul stelist, care nu considera intilnirea de la Craiova drept o revansa dupa ce a pierdut titlul de campion cu gruparea FC National in urma unei infringeri in fata echipei Universitatea, in editia trecuta de campionat.

Mirel Radoi n-a invatat nimic din patania lui Nivaldo

La rindul sau, fundasul Mirel Radoi, care nu a evoluat in primele doua etape ale campionatului deoarece a suferit o leziune fibrilara, a spus ca nici unui jucator al echipei Steaua nu ii este teama de fotbalistii craioveni: „In meciul cu Poli AEK, jucatorii s-au relaxat, n-au fost suficient concentrati si asa a venit acest rezultat nefavorabil. Poate ca si din cauza unei dorinte prea mari de a cistiga nu ne-a iesit jocul asa cum am fi vrut. Dupa acest dus rece, cred ca ne vom reveni printr-o victorie la Craiova. Nici unui jucator de la Steaua nu cred ca ii este teama de Lutu sau de vreun alt fotbalist craiovean. Sansele noastre la titlu ramin, pentru ca la Steaua nu e dracul chiar atit de negru, mai ales ca au trecut doar doua etape.“

Mirel Radoi, capitanul Stelei, n-a invatat nimic din patania lui Nivaldo. Reamintim, inaintea meciului din runda trecuta, mijlocasul Bacaului a afirmat ca nu stie cine este Lutu si ca nu ii este frica de el. In acel meci, Lutu a marcat trei goluri, fiind de departe cel mai bun jucator de pe teren, in timp ce brazilianul Bacaului nici nu s-a vazut in cele 24 de minute cit a jucat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS