10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLista lui Iordanescu

Lista lui Iordanescu

Ilie Dumitrescu a fost numit ieri in functia de antrenor principal al echipei nationale de tineret

In primul meci din gradul grupei a doua a preliminariilor Campionatului European din anul 2004, reprezentativa de fotbal a Romaniei va juca pe 7 septembrie, la Sarajevo, cu selectionata Bosniei-Hertegovina. Pentru aceasta partida, selectionerul tricolorilor, Anghel Iordanescu, a convocat 15 jucatori romani care evolueaza in strainatate, urmind ca lotul sa fie completat cu fotbalisti care evolueaza in campionatul intern.

Cei 15 „stranieri“ romani convocati pentru meciul cu Bosnia-Hertegovina sint urmatorii: Bogdan Stelea (Salamanca) – portar; Cosmin Contra (AC Milan), Cristian Chivu (Ajax Amsterdam), Iulian Filipescu (Betis Sevilla), Daniel Florea (Sahtior Donetk) – fundasi; Paul Codrea (Genoa), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Dorinel Munteanu (VfL Wolfsburg), Constantin Gilca (Villarreal), Florin Cernat (Dinamo Kiev), Adrian Mutu (Hellas Verona) – mijlocasi; Ionel Ganea (VfB Stuttgart), Daniel Pancu (Besiktas Istanbul), Viorel Moldovan (FC Nantes), Marius Niculae (Sporting Lisabona) – atacanti. Pe lista de asteptare a selectionerului Anghel Iordanescu se mai afla inca patru jucatori: Catalin Munteanu (Albacete), Bogdan Mara (Alaves), Mihai Tararache (Grasshopper Zurich), Valentin Nastase (Palermo).

Reunirea lotului echipei nationale a Romaniei in vederea partidei cu Bosnia-Hertegovina va avea loc pe 2 septembrie, la ora 12.00, la „Casa Fotbalului“.

Sa mai spunem ca fostul international Ilie Dumitrescu a fost numit ieri in functia de antrenor principal al echipei nationale de tineret a Romaniei. Dumitrescu va fi ajutat de fostii jucatori dinamovisti Gheorghe Mihali si Florin Tene, care au fost numiti antrenori secunzi. Noul antrenor al echipei nationale de tineret are 33 de ani si a mai condus echipele Alki Larnaca (Cipru), Otelul Galati si FC Brasov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS