17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVladoiu nu poate fi transferat pina pe 20 septembrie!

Vladoiu nu poate fi transferat pina pe 20 septembrie!

Cind am scris la inceputul saptaminii ca Jean Vladoiu este cu un picior la Universitatea, „amicii“ nostri de la club s-au grabit sa ne contrazica, deranjati ca le furasem „exclusivitatea“ promisa altora. Ba sint unii care spun ca din momentul in care stirea cu Vladoiu a aparut doar in Gazeta de Sud, citiva dintre slujbasii lui Dinel Staicu au incercat sa puna bete in roate realizarii acestui transfer.

Bine ca Staicu gindeste altfel, el iubeste in egala masura si prietenii si dusmanii din presa, conform unei retete pe care doar el o intelege. Prin urmare, dupa ce joi si-a rezolvat problemele cu primaria, sustinind si „recitalul“ de rigoare, Dinel s-a urcat in masina si peste vreo trei ore si ceva avea deja toate actele semnate cu Jean Vladoiu! Stirea a „transpirat“ de aceasta data doar unde trebuia, dar, din pacate, nu si corect. Ca, deh!, graba strica treaba.

Intr-adevar, Vladoiu si-a dat joi seara acceptul sa vina la Universitatea, dar, conform legilor in vigoare, transferul nu se poate realiza pina pe 20 septembrie. Explicatia este simpla, insa doar pentru conducatorii care cunosc regulamentul. Care zice, asa ne-a explicat ieri un oficial al LPF, ca un jucator nu poate semna un contract de munca decit pe minimum un an. In interiorul acestei perioade, respectivul fotbalist nu mai poate incheia sub nici o forma un alt contract, iar Jean Vladoiu si-a inceput oficial angajamentul cu FC Arges, echipa sa din ultimul sezon, la 20 septembrie 2001.

Sintem curiosi totusi daca Dinel Staicu nu va gasi rapid o solutie sa depaseasca si aceasta belea cu regulamentul si sa-l aduca pe Vladoiu, bun de joc, chiar de saptamina viitoare. Ca treaba cu inregistrarea transferului i-a iesit frumos, semn ca a invatat urgent cum se „discuta“ cu Valentin Alexandru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS