10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLuati din zbor trei puncte!

Luati din zbor trei puncte!

• Dunareanu nu a fost retinut in lot, in schimb ar putea debuta ivorianul Daouda • FCM Bacau vrea sa se reabiliteze dupa ce a pierdut surprinzator la Timisoara • Craiovenii vor reveni in Banie chiar in aceasta noapte

Divizia A, etapa a 2-a

FCM Bacau – „U“ Craiova

• Stadion „Dumitru Sechelariu“, ora 21.00 (TVR1, direct).

• Formatii probabile:

FCM Bacau: Prunea – Ardeleanu, R. Ciobanu, Ciurlea – Apostol, Pitu, E. Baciu, Croitoru, Codreanu – Cursaru, Ciocoiu. Antrenor: D. Dumitriu.

„U“ Craiova: Urai (Agachi) – Rada, Papura, Vochin – Miclea (Dragomir), Sava, Badea Stinga, Ciocoi – Lutu, Verdes. Director tehnic: E. Sandoi.

• Vor arbitra: Sorin Burloiu – Marian Deaconu, Alexandru Drogeanu. Rezerva: Sebastian Captan.

• Celelalte partide: simbata: ora 18.00: FC Arges – FC Brasov, Gloria Bistrita – Sportul Studentesc, FC National – Farul Constanta, Ceahlaul Piatra Neamt – UT Arad; duminica: ora 17.00: Rapid Bucuresti – Otelul Galati (TVR 1); ora 19.30: Steaua Bucuresti – Poli AEK Timisoara (Pro TV).

FCM Bacau este o echipa ciudata. Are citeva valori incontestabile – Ciocoiu, Cursaru, Prunea si R. Ciobanu -, se incapatineaza de un an si ceva sa joace corect (si bine face!), il are ca proprietar pe unul dintre cei mai bogati oameni din tara, primarul Dumitru Sechelariu, stadionul pe care evolueaza a fost botezat de primar chiar cu numele sau (!), spune de vreo doua sezoane ca trage la campionat (in alti ani se vorbea chiar de Liga Campionilor!), si-a adus un antrenor celebru, Titi Dumitriu, bate constant pe Steaua si pe Dinamo, dar se impiedica exact de cine nu trebuie, facindu-l pe Sechelariu sa turbeze de minie. Pai, chiar in prima etapa, Bacaul a pierdut incredibil la „Poli“ AEK, o trupa pe care Dumitriu credea ca o va bate cu ochii inchisi, chiar daca juca in deplasare.

Tocmai cu aceasta echipa ciudata va juca in aceasta seara Universitatea, oltenii avind obligatia sa confirme debutul excelent inregistrat in meciul cu Astra de pe „Ion Oblemenco“.

Alb-albastrii au intrat de joi in cantonament, iar ieri la prinz au avut programata o singura sedinta de pregatire. Delegatia olteana va pleca astazi spre Bacau cu avionul, decolarea fiind prevazuta la ora 12.00. In orasul lui Sechelariu, craiovenii se vor odihni la hotelul „Moldova“ si vor pleca spre Banie, tot pe calea aerului, imediat dupa incheierea partidei din aceasta seara.

In ceea ce priveste distributia pe care va miza Sandoi, sint multi care pariaza ca tehnicianul oltean nu va schimba echipa care a cistigat cu Astra. Totusi, n-ar fi exclus ca Urai sa apere in locul lui Agachi sau ca Dragomir sa fie introdus pe dreapta, acolo unde a fost folosit mult mai ofensivul Miclea. Surprinzator, din lotul selectionat de Emil Sandoi pentru partida cu FCM Bacau lipseste fundasul Daniel Dunareanu, care ieri s-a antrenat separat alaturi de Calin, Mirea si Klitnovich. Apropo de Calin, acestuia i-a venit ieri „cartea verde“ de la Federatia Italiana de Fotbal, avind astfel drept de joc pentru gruparea olteana. Nu va redebuta la Universitatea asta-seara pentru ca nu a fost nici el inclus in lot. Singurul jucator caruia nu i-a sosit „cartea“ buclucasa este fundasul Florin Mirea. Desi conducatorii clubului Alania Vladikavkaz, acolo unde Mirea a jucat in sezonul trecut, i-au promis ca nu ii vor face probleme in momentul cind isi va gasi angajament, rusii nu pot fi contactati, toate incercarile oltenilor fiind zadarnice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS