15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii pierd in amicale

Pandurii pierd in amicale

Echipa din Tirgu Jiu va disputa astazi o noua partida de verificare, in compania formatiei Minerul Lupeni

Echipa de fotbal Pandurii Tirgu Jiu a sustinut la sfirsitul saptaminii trecute, in deplasare, inca doua meciuri amicale. Dupa ce vineri au incheiat la egalitate, 3-3, jocul cu divizionara C Minerul Matasari, Pandurii au pierdut simbata meciul cu Jiul Petrosani, la o diferenta de un gol. Scorul intilnirii a fost de 2-1 pentru Jiul, golurile fiind inscrise de Irina si Apetrei, respectiv Trofin. Primul „unsprezece“ introdus in teren de antrenorul Octavian Cojocaru va fi, se pare, echipa de baza cu care se va porni la drum in urmatorul sezon. Este vorba de Hirsu – Amzucu, A. Negrila, R. Radoi – Arcanu, Nicolaescu, I. Stefan, C. Popescu, Trofin – Litoiu, Adi Popescu. In acest joc au mai fost folositi Bratu, Vintilescu, Serbanoiu, Rotaru, Gulin, Canavoiu, Lepadat, Stirc si Gugu.

Echipa a doua de la Pandurii s-a deplasat ieri la Craiova pentru un joc de verificare cu divizionara D Chimia. In lipsa antrenorului principal Octavian Cojocaru, aflat la Bucuresti la consfatuirea tehnicienilor de Divizia A si B, cel care a stat pe banca tehnica a fost secundul Mihai Stelescu. Acesta a folosit in jocul cu craiovenii doar fotbalistii care nu au evoluat simbata in primul unsprezece, precum si pe cei aflati inca in probe la Pandurii: Pretorian (Statie) – Serbanoiu, Vintilescu, Bratu, Mocioi, Gugu (Giurea), Canavoiu, Lepadat, Stingu, Rotaru, Gulin.

Fotbalistii de la Pandurii se vor deplasa astazi din nou in Valea Jiului pentru amicalul cu Minerul Lupeni, iar pentru vineri a fost perfectat un joc amical cu colega de serie, International Pitesti. In ceea ce priveste lotul care va evolua in viitorul sezon, antrenorul Cojocaru a spus ieri ca acesta este stabilit in proportie de 90%, iar componenta echipei va fi data publicitatii in urmatoarele zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS