11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGilortul - Petrolul Stoina 1-0

Gilortul – Petrolul Stoina 1-0

Golul victoriei a fost marcat de Lepadat, jucator dorit si de Pandurii

Dupa mai multe aminari, divizionara B Gilortul Tirgu Carbunesti va pleca, in sfirsit, intr-un stagiu de pregatire centralizata la Sacelu. Initial, conducerea ar fi dorit ca fotbalistii sa mearga la Govora, acolo unde s-au desfasurat cantonamentele din ultimii ani, dar cum statiunea era ocupata si nu s-au mai gasit locuri de cazare in aceasta perioada s-a ales varianta Sacelu, o statiune aflata in apropiere de Carbunesti. Gorjenii vor ramine la Sacelu zece zile, perioada in care vor disputa si citeva jocuri amicale. Alaturi de lotul de baza (care include doar 14 fotbalisti) se vor deplasa la Sacelu si cinci dintre juniorii antrenati de Sorin Gaman. Este vorba de Oancea, Gaman, Stanciu, Scinteie si Ruptureanu, fotbalisti care au mai evoluat la echipa mare si in sezonul trecut.

Inaintea plecarii in cantonament, antrenorii Nicolae Negrila si Mihai Marian au perfectat insa un prim amical in compania divizionarei C gorjene Petrolul Stoina. Meciul disputat simbata la Carbunesti s-a incheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Lepadat, un atacant care in sezonul trecut a inscris de 13 ori pentru echipa sa. Gilortul Tirgu Carbunesti a evoluat in urmatoarea distributie: Bunea – Velea, Bujor, Ardeoiu, Cotet – Iordache, V. Luta, C. Luta, Brotea – Aninis, Lepadat. Au mai jucat: Munteanu, Pantea si Belu, ultimul venind in probe de la Satu Mare.

In ceea ce-l priveste pe atacantul Lepadat, acesta este dorit si de Pandurii Tirgu Jiu, insa conducerea de la Gilortul nu este de acord cu plecarea sa. „Nu s-a discutat inca nimic cu cei de la Tirgu Jiu in privinta lui Lepadat, dar in conditiile in care si noi avem probleme de lot nu putem da drumul nici unuia dintre jucatorii de baza“, a spus antrenorul Mihai Marian. La plecarea in cantonamentul de la Govora, tehnicianul de la Pandurii, Octavian Cojocaru, a afirmat ca l-ar dori pe Lepadat in lot si ca in schimbul sau a fost oferit deja Serbanoiu. Nimeni insa din conducerea de la Carbunesti nu a confirmat acest schimb, iar Lepadat este in continuare la Gilortul. In urmatoarea perioada, Gilortul va disputa mai multe meciuri de verificare, in compania echipelor „GP“ Calafat (miine), Electro Craiova (pe 4 august, in Craiova) si Jiul Petrosani (10 si 17 august).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS