6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Lista lui Sandoi

Tehnicianul oltean are la dispozitie un lot alcatuit din 26 de jucatori

Emil Sandoi a declarat ca este multumit de receptivitatea jucatorilor pe care i-a avut in pregatiri la Resita, precizind insa ca lotul trebuie completat cu „citeva plombe“. Fata de stagiul din Valea Domanului, Sandoi i-a avut aseara sub comanda si pe cei patru straini: brazilienii Renato Jans, Marcio Silvero Martins si Leandro Alvez da Cunha, cit si pe englezul-australian Daniel McBreen. Lor li s-au adaugat Bogdan Vrajitoarea, fost in probe in Hexagon, dar si portarul resitean Agachi. Costica Stefanescu a participat la antrenamentul de aseara. Conform purtatorului de cuvint al clubului, Universitatea a purtat zilele acestea discutii si cu alti jucatori, printre care si patru fosti olteni: Papura, O. Stinga, Lutu, T. Lung.

Papura a spus ieri: „Am avut, intr-adevar, o discutie cu oficiali ai Universitatii in urma cu vreo doua saptamini. Nu mi s-a propus nimic concret atunci, iar alta discutie n-am mai avut, deoarece n-am mai fost cautat“. Lutu se afla ieri in Turcia – asa ne-a comunicat cel care a raspuns la telefonul lui. Tibi Lung a participat ieri la cele doua antrenamente ale Stelei. Agentia MEDIAFAX a transmis ieri ca Ovidiu Stinga a ajuns la un acord cu conducerea Universitatii, toate solicitarile lui fiind acceptate. La telefonul lui Ovidiu a raspuns fratele lui, Virgil, care a spus: „Ovidiu doarme, cautati-l diseara. Nici vorba sa fi ajuns la un acord cu conducerea Universitatii. Au discutat, atita doar!“

Deocamdata, lista lui Sandoi ar arata cam asa: Sarici, Banica, Agachi – portari; Dragomir, R. Miclea, Dunareanu, Vochin, Rada, Ursu, S. Ciocoi, Sava, Badea, Plesan, E. Dica, Balace, C. Nica, Vigariu, Cr. Bratu, Manta, D. Zaharia, Verdes, Vrajitoarea, Renato Jans, Marcio Silvero Martins, Leandro Alvez da Cunha, Daniel McBreen – jucatori de cimp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS