15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarcelo Salas a agresat un suporter

Marcelo Salas a agresat un suporter

Atacantul chilian Marcelo Salas, component al formatiei italiene Juventus Torino, a agresat un suporter care dorea sa-l filmeze si i-a distrus acestuia camera video. Salas, care isi petrece vacanta in orasul sau natal, Temuco, din sudul statului Chile, l-a agresat pe studentul Pedro Caamano. Acesta dorea sa-l filmeze pe atacantul chilian aflat intr-un centru comercial din Temuco.

„M-a prins de mini. Am crezut ca doreste sa ma salute. Dar el mi-a sucit incheieturile si, cu ajutorul tatalui sau, care il insotea, mi-a luat camera, a scos banda si a stricat-o“, a spus Caaman. Studentul a adaugat ca i-a spus lui Salas ca dorea numai sa aiba o amintire pentru familia si prietenii lui.

Caaman a precizat ca, in timp ce era imobilizat de Salas si de tatal acestuia, unul dintre vinzatorii din magazinul in care se aflau a chemat politia. Vinzatorul l-a acuzat pe student ca i-a distrus magazinul. La locul incidentului s-au deplasat aproximativ 30 de politisti inarmati. In cele din urma, situatia a fost clarificata, iar Salas a plecat din magazin insotit de politie. Jucatorul chilian s-a urcat intr-o camioneta unde se aflau sotia si fiica sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS