16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii lupta pentru medalii

Gorjenii lupta pentru medalii

Luptatorii cadeti gorjeni s-au pregatit in ultimele saptamini pentru participarea la faza finala a Campionatelor Nationale, competitie care se desfasoara, incepind de ieri, la Hunedoara. Printre sportivii calificati in aceasta faza a competitiei se numara trei luptatori de la Clubul Sportiv Pandurii pregatiti de antrenorii Alexandru Motorga, Gheorghe Gorjanu si Aurel Gorjanu si trei de la Clubul Sportiv Scolar pregatiti de antrenorul Liviu Andrei. Cei sase au efectuat insa pregatirea pentru acest turneu final impreuna in sala de lupte a clubului Pandurii.

Printre luptatorii care s-au deplasat la Hunedoara se numara si doua fete, Diana Galetan – cat. 46 kg si Georgiana Dragomir – cat. 54 kg, ambele legitimate la CS Pandurii. Ceilalti sportivi cadeti care vor reprezenta judetul Gorj la Campionatele Nationale sint Robert Miuti de la CS Pandurii – cat. 46 kg, Ionut Fulger – cat. 63 kg, Nicolae Sirbu – cat. 85 kg si Calin Stana – cat. +100 kg, ultimii trei legitimati la CSS Tirgu Jiu.

Coordonatorul sectiei de lupte de la CS Pandurii, antrenor Alexandru Motorga, a spus ca se asteapta la o comportare buna a luptatoarei Diana Galetan, dar si a celor patru baieti care au ocupat locul III la Campionatele Nationale Scolare din acest an si spera sa vina cu cel putin o medalie de la acest turneu final.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS