21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportArbitrii vor fi supervizati de Nicu Neagoe

Arbitrii vor fi supervizati de Nicu Neagoe

Prima editie a Supercupei judetului Gorj este programata miine, de la ora 11.00, si se va juca tot pe terenul de la Stanesti, acolo unde s-a jucat si finala Cupei Romaniei. Echipele care isi vor disputa trofeul sint campioana judetului Gorj – Mecanica Motru si cistigatoarea fazei judetene a Cupei Romaniei – Minerul Rovinari. Daca Mecanica a promovat in Divizia C si va juca ultimul meci din acest sezon in compania unei echipe din judet, Minerul Rovinari ramine in continuare in judet, dar va juca pe 10 iulie in Cupa Romaniei in compania unei divizionare C.

Meciul de duminica se anunta unul deosebit de interesant prin prisma orgoliilor celor doua echipe care au dus o lupta strinsa si in intilnirile directe din campionat. Minerul Rovinari are un lot intinerit si a avut o evolutie mult mai buna, mai ales in retur dupa venirea de la Pandurii a antrenorului Ion Radulescu. De cealalta parte, Mecanica Motru si-a continuat pregatirile si dupa meciul de baraj cu CFR Caransebes sub indrumarea aceluiasi antrenor, Constantin Mateescu. Desi ambele echipe intentioneaza sa-si imbunatateasca loturile, presedintele AJF Gorj, Ion Corlan a spus in Adunarea Generala de joi ca nu se vor putea folosi alti jucatori decit cei care au activat in timpul campionatului, deoarece transferarile vor incepe dupa 1 iulie. Vor putea evolua insa in acest meci fotbalisti care au fost imprumutati la alte formatii si care acum revin la propria echipa.

In ceea ce priveste brigada de arbitri care va conduce meciul de supercupa, in sedinta de ieri au fost anuntate schimbari fata de brigada stabilita initial. La centru va arbitra Ilarie Pasarin ajutat la cele doua linii de Romeo Radoi si Dorin Baloi. Presedintele Comisiei de Arbitri, Mihai Prunariu (care va fi si supervizor la acest meci) a spus ca s-a luat aceasta masura pentru a-i putea vedea la lucru pe arbitri cel mai bine cotati in acest moment. Acestia vor fi observati la joc chiar de presedintele AJF Dolj, Nicu Neagoe, supervizorul pentru arbitrii din judetul Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS