24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSelectionata divizionara a Romaniei a fost invinsa

Selectionata divizionara a Romaniei a fost invinsa

Meciul amical dintre reprezentativa Greciei si selectionata divizionara a Romaniei, care s-a disputat duminica, la Alexandroupolis, a fost cistigat de formatia gazda cu scorul de 3-2 (1-0). Atacantul lui AEK Atena, Demis Nikolaidis, a deschis scorul in minutul 19, dupa care fotbalistii greci s-au retras in aparare pina la finalul primei reprize, jucind agresiv si lasind spatii foarte mici jucatorilor nostri. Selectionata tricolora a egalat in repriza secunda prin Claudiu Dragan (’57), insa Stelios Giannakopoulos le-a readus pe gazde in avantaj in minutul 60. Valul de schimbari in loturile ambelor echipe a incetinit ritmul de joc, iar defensiva Greciei a slabit vizibil. Cu toate acestea, gazdele au reusit sa mai inscrie un gol prin Pantelis Konstantinidis, in minutul 73. Scorul final al partidei a fost stabilit de Tanase, care a marcat in minutul 84.

Singurul jucator al Universitatii Craiova convocat pentru aceasta partida, Stefan Grigorie, a fost rezerva si a intrat pe teren in minutul 72, in locul lui Claudiu Dragan. Antrenorul Ion Moldovan, cel care a condus de pe banca tehnica selectionata divizionara a Romaniei, a trimis in teren urmatorii jucatori: Irimia (’62, Stancioiu) – E. Baciu, Soava, Ghionea (’77, Vatavu) – Ogararu (’49, D. Balan), Ov. Petre (’80, Cruceru), Sinmartean, Vl. Munteanu, Dancia (’48, Neaga) – Cl. Dragan (’72, Grigorie), Fl. Bratu (’57, Tanase).

La rindul sau, selectionerul Greciei, germanul Otto Rehhagel, a folosit urmatorii jucatori: Nikopolidis (’46, Michopoulos) – Katsaibis, Amanatidis, Goumas, Fissas – Lakis (’46, Basinas), Kafes, Zagorakis (’46, Giannakopoulos), Venetidis (’46, Giorgiadis) – Vryzas (’58, Kostantinidis), Nikolaidis (’46, Alexandris). Partida a fost arbitrata de o brigada suedeza formata din Leif Sundell, Ingemar Larsson si Erik Bergsten.

Precizam ca antrenorul nationalei tricolore, Anghel Iordanescu, a fost prezent la meciul de la Alexandroupolis, insa nu a luat loc pe banca tehnica, ci a stat in tribune, el avind doar rolul de supervizor al selectionatei divizionare a Romaniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS