12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSilvio Berlusconi il sustine pe Cosmin Contra

Silvio Berlusconi il sustine pe Cosmin Contra

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a sosit miercuri in Romania, intr-o vizita oficiala. La conferinta de presa care a avut loc la Palatul Victoria, Silvio Berlusconi, care este si patron al clubului AC Milan, a spus ca spera ca gruparea italiana sa conteze si in viitor pe serviciile fotbalistului roman Cosmin Contra.

„Contra este un jucator foarte bun, serios si profesionist. Sper ca AC Milan sa conteze si in viitor pe el“, a spus Berlusconi. Premierul italian a refuzat sa comenteze o eventuala achizitionare a fundasului echipei Ajax Amsterdam, Cristian Chivu, mentionind ca, in ultimul timp, nu a putut sa se ocupe de presedintia clubului AC Milan, deoarece a fost preocupat cu probleme specifice functiei sale din cadrul guvernului italian. „Acest lucru se vede si din faptul ca AC Milan nu se afla pe primul loc in clasamentul campionatului Italiei“, a spus Silvio Berlusconi.

Contra si-a reluat antrenamentele

Cosmin Contra s-a accidentat la genunchiul sting in partida pierduta duminica, in deplasare, cu scorul de 0-1, in fata formatiei Juventus Torino, in etapa a 31-a din Serie A. „Gurita“ a efectuat miercuri, in cantonamentul echipei AC Milan de la Milanello, citeva exercitii fizice sub atenta observatie a medicului formatiei italiene Rodolfo Tavana. „Am venit in cantonament ca sa le urez succes baietilor. Sper sa ne putem indeplini obiectivul, locul patru si calificarea in Liga Campionilor. Eu voi incerca sa imi revin cit de curind si sa prind finalul de sezon“, a spus internationalul roman. Medicul Rodolfo Taverna a precizat ca un diagnostic exact in privinta accidentarii lui Contra va fi anuntat in zilele urmatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS